reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Wspaniale wieści zdrowie dzidziulca najważniejsze [emoji4]Dziewczyny dziękuję za kciuki :-* Ja już po wizycie i z kruszynka wszystko jest ok :-)
Wszystkie parametry są w normie. Jedyne co to nadal nie wiem jaka płeć bo tak się wiercila malinzna ze lekarka ledwo pomierzyla wszystko.
Jak pytałam o płeć to powiedziała że to za wcześnie i ze ona nie będzie zgadywać.
No i chociaż jedna szczera Lekarka zamiast pow a może to a do potwierdzenia to pow ze nie będzie zgadywac i to mi się podoba [emoji6]
Marzycielka86
Kruszynka dokładnie, ja tak samo pomyślałam :-) najważniejsze że zdrowe a płeć i tak poznam tylko trochę później i wiarygodniejsza ocena już płci wtedy będzie.
Ja sama próbowałam doszukać się nuba ale nie dało rady nic ujrzeć bo tak kopalo nogami i co chwilę zmieniało pozycję ze lekarka przez pół godziny próbowała wszystko dokładnie pomierzyc, jedynie to główka mi sie rzuciła w oczy bo była taka śliczna okraglutka :-)
Ja sama próbowałam doszukać się nuba ale nie dało rady nic ujrzeć bo tak kopalo nogami i co chwilę zmieniało pozycję ze lekarka przez pół godziny próbowała wszystko dokładnie pomierzyc, jedynie to główka mi sie rzuciła w oczy bo była taka śliczna okraglutka :-)
Ostatnia edycja:
Kruszynka123
Dokładnie i każdym razie gratuluję kochana zdrowego maluszka [emoji7]Kruszynka dokładnie, ja tak samo pomyślałam :-) najważniejsze że zdrowe a płeć i tak poznam tylko trochę później i pewniejsza ocena będzie.
reklama
Kruszynka123
@Marzycielka86 a przypomnij mi który u Was dokładnie Tc? Przepraszam jeśli mi umknęło...
My jutro 14+0 Tc zaczynamy
My jutro 14+0 Tc zaczynamy
Podziel się: