Marzycielka86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, mi znowu napisała jedna ze boy natomiast ja dalej draze czy to aby napewno nie nóżka malucha [emoji23]Alex, trzymaj się kochana. Nie ma innego wytłumaczenia anizeli tak jak napisałaś, ze natura wie co robi. Zobaczysz, będziesz miała szanse na dzidziusia.
Marzycielka, nie za wiele widac, ale może ekspertki nubowe będą w stanie cos wypatrzeć.
@Grabcia123 i tak jest najlepiej !Chociaż wiadomo, że każda z nas jest ciekawa i najlepiej na już żeby było w 100% pewne co za płeć hahaha
@Kruszynka123 na podstawie historii mojej przyjaciółki jak widać wzytsko jest mozliwe, jej mąż nadal nie może przetrawić wiadomości o corce ehhh a mój mąż po tym chyba jakby ma ciut nadzieji że jednak może gdzieś tam się chowa nasz Igor, niby nie mówi o tym glosno ale nawet musi za dobrze go znam![]()