reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
No to dziewczyn mocne kciuki za owocne cykle 

Szczypiorkowa a Ty nie masz dziś przypadkiem wizyty? Bo coś mi świta ze któraś miała mieć dziś wizytę :-)

Szczypiorkowa a Ty nie masz dziś przypadkiem wizyty? Bo coś mi świta ze któraś miała mieć dziś wizytę :-)
szczypiorkowa12345
No to dziewczyn mocne kciuki za owocne cykle
Tak ja już po wizycie
Ale ja tylko po zwolnienie i wyniki
Niestety ale jestem na progu cukrzycy ehhh np norma 4.30 a ja mam 4.28 i tak z wszystkim ;/ trzeba się zabarc za siebie i odstawić całkiem słodkie itd ale teraz aż tak mi to nie przeszkadza - dobrze że nadal mogę jeść mięso bo wyjątkowo w tej ciąży tylko to ma sens hahaha
Acha i dziewczyny u mnie objaw ciąży to polubienie piwa !!! Ja go normalnie nie nawidzie a jak ostatnio na grillu tata otworzył piwo to myślałam że mi język wyrwie - szok dla caje rodziny
Kruszynka123
Tak czuję ale tylko jak usiądę lub położę się i to takie delikatne smyranie w okolicy poniżej pępka raz lewa raz prawa raz na środku.@kruszynka czujesz ruchy? Chyba co zazdroszczę. To najcudowniejsze uczucie. Godzinami wsłuchiwałam się w brzuszek w czekiwaniu na fikołki maluszka. A te pierwsze takie subtelne... Też już chcę.
@szczypiorkowa12345 w drugiej ciąży czułam od 16 tego[emoji6]
Może coś w tym jest ale jak wspomniałam moja nadzieja już umiera za dużo opinii na chłopca na grupie fb.
Kciuki za wszystkie testujące niech się posypia dwie kreski[emoji110] [emoji110] [emoji110]
kredkaczarna
Dobrze ze teraz bezalkoholowe sa to sie napijesz [emoji14]
kredkaczarna
Aaa laski szybka pomoc. Watrobka to zwiekszy u meza plemniczory meskie? Bo akurat to dzis maja w pracy na obiad 
Gosica
Belle81, pH przy częstych sexach idzie w gore raczej gdyby był częsty sex bez zabezpieczenia bo miałabyś ze tak powiem sporo spermy które ma pH wyższe lub równe 7.
Ale pilnować pH nie zaszkodzi.
Mihasiaa, dokładnie tak. 7/8 dni z zabezpieczeniem a w dniu zero sex z zabezpieczeniem rano a potem jazda wieczorem [emoji12]
Przejrzałam statystyki inabstynencja wcale takiej furory nie robi. Gdzieś znalazłam post na GD ze Atomic raczej zaleca częstsze sexy anizeli abstynencje. Tu się z nią zgodzę [emoji6]
Szczypiorkowa, ja to w ciazy z synami miałam mega ochotę na piwo [emoji6]
Luisa, spokojnie nie ten cykl to następny. Podstawa to zrobić to wg planu, a co jest nam pisane to tylko ten na gorze wie.
Ale pilnować pH nie zaszkodzi.
Mihasiaa, dokładnie tak. 7/8 dni z zabezpieczeniem a w dniu zero sex z zabezpieczeniem rano a potem jazda wieczorem [emoji12]
Przejrzałam statystyki inabstynencja wcale takiej furory nie robi. Gdzieś znalazłam post na GD ze Atomic raczej zaleca częstsze sexy anizeli abstynencje. Tu się z nią zgodzę [emoji6]
Szczypiorkowa, ja to w ciazy z synami miałam mega ochotę na piwo [emoji6]
Luisa, spokojnie nie ten cykl to następny. Podstawa to zrobić to wg planu, a co jest nam pisane to tylko ten na gorze wie.
reklama
Luisa2018
Gosica a ja za to jakiś czas temu znalazłam jej wypowiedz żeby absolutnie nie robić króliczków. Teraz tego nie znajdę :/ bo ktoś ja pytał o codzienny sex
Ja nie mam planu w sumie
ogólnie to jest tak ze mało o tym myśle , bardziej wkręciłam się w bieganie i sport
i treningi sobie planuje ;-)
Ja nie mam planu w sumie
Podziel się: