reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mihasiaaa [emoji51] Gratuluję! mamy piękna ciążę[emoji847]
Leeleeth [emoji1307]

Wczoraj spotkałam męża kuzynke, która ma 3synow. Ona ma tylko siostrę a jej facet jest trzecim dzieckiem po dwóch siostrach! a jego siostry maja dziewczynki! to jakim on cudem robi tylko chłopców?
Powoli utwierdzam się w przekonaniu że genetyka nie ma znaczenia, że nic nie wypływa na płeć.

Millo pod twoim wpływem zaczęłam czytać książkę która poleciłas... i powiem szczerze że nigdy o tym nie myślałam w ten sposób. Sama z chęcią poddałabym się hipotezie aby dowiedzieć się kim byłam, ale jakoś tak wewnętrzne czuje ze kiedyś mieszkałam na jakimś Dworze, chodzilam w tych stylowych sukniach na bale w wielkich komnatach [emoji7] (mam tylko nadzieję że byłam w szlachcie haha a nie kompciuszkiem ;) )

Marzycielka ach kochana, szok i jeszcze raz niedowierzanie że twoje szczęście odeszło, ale wiedz jedno ze twój synek jest teraz spokojny i szczęśliwy i Ty sir już nie smuć! :*

@mihasiaaa ojeojeje !!! Gratulacje !!!! Będzie cora malowana !!! ;) Dodam tylko że moja sąsiadka będę w 30dc miała ok 2tys i są bliźniaczki :D cudne kochane bliźniaczki :D

@leeleeth no przecież widać krechę jak nic :D to ja miałam mniejsza a jestem w ciąży hahaha :D więc nie ma nic do myślenia ,- maszerują jutro na betę !!! :D

Dziewczyny ale się cieszę waszym szczęściem !!!:) I trzymam moooocno kciuki o płeć !!!:) Niech passa płci zmieni się na naszą korzyść ;)

@Marzycielka86 ja głęboko wierzę że następnym razem uda się Wam zdrowa ciąża w ilości hurtowej pink z brokatem ;) oczywiście najważniejsze żeby dzidziuś i Ty byliście zdrowi ale ja wierzę w ten róż i koniec kropka ;)
Bliźniaczki to by był dopiero szok ;)

Mihasiaaa [emoji51] Gratuluję! mamy piękna ciążę[emoji847]
Leeleeth [emoji1307]

Wczoraj spotkałam męża kuzynke, która ma 3synow. Ona ma tylko siostrę a jej facet jest trzecim dzieckiem po dwóch siostrach! a jego siostry maja dziewczynki! to jakim on cudem robi tylko chłopców?
Powoli utwierdzam się w przekonaniu że genetyka nie ma znaczenia, że nic nie wypływa na płeć.

Millo pod twoim wpływem zaczęłam czytać książkę która poleciłas... i powiem szczerze że nigdy o tym nie myślałam w ten sposób. Sama z chęcią poddałabym się hipotezie aby dowiedzieć się kim byłam, ale jakoś tak wewnętrzne czuje ze kiedyś mieszkałam na jakimś Dworze, chodzilam w tych stylowych sukniach na bale w wielkich komnatach [emoji7] (mam tylko nadzieję że byłam w szlachcie haha a nie kompciuszkiem ;) )

Marzycielka ach kochana, szok i jeszcze raz niedowierzanie że twoje szczęście odeszło, ale wiedz jedno ze twój synek jest teraz spokojny i szczęśliwy i Ty sir już nie smuć! :*
Haha witam w klubie. Ja caly czas mówię do męża, że w przeszłości mieszkalam na zamku i pewnie bylam królowa [emoji23][emoji23]. Bardzo lubie tę epokę. A moje ulubione filmy to kostiumowe. Zawsze przy zwiedzaniu zastanawiam sie jak oni tam żyli, jak wyglądał ich dzień itp [emoji6]

Leeleeth widać widać!!! Ja taki cień cienia miałam w 8 dpo. Także jutro beta abyś niedowiarku uwierzyła :)

Szczypiorkowa ja już nawet nie śmiem marzyć o córce,nie potrafię i boję się juz marzyć.jedyne moje marzenie które mam to abym mogala zajść ponownie w ciąże szczęśliwie ja donosic i urodzić zdrowego maluszka.

Kitqa ja też się przekonałam na własnej skórze ze planowanie nic nie daje, Po prostu to los i Bóg decyduje co jest nam pisane.
Gdyby była teraz córka może myslalabym inaczej ale wiem teraz ze szkoda naszych nerwów, wyliczania tego wszystkiego bo i tak nie mamy na wpływu, niestety ale taka jest rzeczywistość a my musimy przyjąć to co otrzymujemy z wdzięcznością.

Kitqa wtrace sie a propo genetyki, ja tez niewierze w to. Moja mama ma siostre i brata, tata siostre i dwoch braci. Dalej siostra mojej mamy ma dwie corki, brat syna, brat taty jeden ma parke , drugi dwie corki i syna a siostra taty corke. Moj brat ma dwie corki a ja dwoch synow hehe. Smiejemy sie ze musiala byc rownowaga i najpierw ja mialam syna , brat corke, a potem on corke to mi przypadl synek [emoji23]

Leeleeth ja tez widze kreseczke. Idz na bete. Noi masz jeszcze kilka dni do @ wiec kreseczki niezawsze moga byc mega widoczne. Kciuki trzyymam i nie puszczam.

reklama
Arya widzę że celowalas wysoko [emoji14]
Ja też uwielbiam te czasy... a gdy co roku leci film Sisi patrzę jak zaczarowana [emoji7] widziała któraś?

Widzisz. Marzycielka86 jesteś mądrzejsza o to straszne doświadczenie. A ja nadal gdzieś w głębi kitqi czuje ze szale można przesunąć w stronę jakies płci, a rozum mówi że to niemożliwe! więc gdybym starala się o dziecko na pewno wykorzystalabym w tym celu cała swoją wiedzę o planowaniu taka jestem głupia.

ania_g21 brat mojego taty ma 3synow! jeden z nich ma już syna a mój tata zrobił dwie córki hihi

Szczypiorkowa usłyszałam kolejny tekst gdybyś chciała możesz śmiało tym 'dogryzac' debilom : ) ekhmmm
"Sztuką jest zrobić dziurę w dziurze" :d hahaha można się już śmiać

Do góry