reklama
kitqa
Fanka BB :)
Mihasiaaa [emoji51] Gratuluję! mamy piękna ciążę[emoji847]
Leeleeth [emoji1307]
Wczoraj spotkałam męża kuzynke, która ma 3synow. Ona ma tylko siostrę a jej facet jest trzecim dzieckiem po dwóch siostrach! a jego siostry maja dziewczynki! to jakim on cudem robi tylko chłopców?
Powoli utwierdzam się w przekonaniu że genetyka nie ma znaczenia, że nic nie wypływa na płeć.
Millo pod twoim wpływem zaczęłam czytać książkę która poleciłas... i powiem szczerze że nigdy o tym nie myślałam w ten sposób. Sama z chęcią poddałabym się hipotezie aby dowiedzieć się kim byłam, ale jakoś tak wewnętrzne czuje ze kiedyś mieszkałam na jakimś Dworze, chodzilam w tych stylowych sukniach na bale w wielkich komnatach [emoji7] (mam tylko nadzieję że byłam w szlachcie haha a nie kompciuszkiem
)
Marzycielka ach kochana, szok i jeszcze raz niedowierzanie że twoje szczęście odeszło, ale wiedz jedno ze twój synek jest teraz spokojny i szczęśliwy i Ty sir już nie smuć! :*
Leeleeth [emoji1307]
Wczoraj spotkałam męża kuzynke, która ma 3synow. Ona ma tylko siostrę a jej facet jest trzecim dzieckiem po dwóch siostrach! a jego siostry maja dziewczynki! to jakim on cudem robi tylko chłopców?
Powoli utwierdzam się w przekonaniu że genetyka nie ma znaczenia, że nic nie wypływa na płeć.
Millo pod twoim wpływem zaczęłam czytać książkę która poleciłas... i powiem szczerze że nigdy o tym nie myślałam w ten sposób. Sama z chęcią poddałabym się hipotezie aby dowiedzieć się kim byłam, ale jakoś tak wewnętrzne czuje ze kiedyś mieszkałam na jakimś Dworze, chodzilam w tych stylowych sukniach na bale w wielkich komnatach [emoji7] (mam tylko nadzieję że byłam w szlachcie haha a nie kompciuszkiem
Marzycielka ach kochana, szok i jeszcze raz niedowierzanie że twoje szczęście odeszło, ale wiedz jedno ze twój synek jest teraz spokojny i szczęśliwy i Ty sir już nie smuć! :*
mihasiaaa
Bliźniaczki to by był dopiero szok@mihasiaaa ojeojeje !!! Gratulacje !!!! Będzie cora malowana !!!Dodam tylko że moja sąsiadka będę w 30dc miała ok 2tys i są bliźniaczki
cudne kochane bliźniaczki
@leeleeth no przecież widać krechę jak nicto ja miałam mniejsza a jestem w ciąży hahaha
więc nie ma nic do myślenia ,- maszerują jutro na betę !!!
![]()
Dziewczyny ale się cieszę waszym szczęściem !!!I trzymam moooocno kciuki o płeć !!!
Niech passa płci zmieni się na naszą korzyść
![]()
@Marzycielka86 ja głęboko wierzę że następnym razem uda się Wam zdrowa ciąża w ilości hurtowej pink z brokatemoczywiście najważniejsze żeby dzidziuś i Ty byliście zdrowi ale ja wierzę w ten róż i koniec kropka
![]()
Arya
Haha witam w klubie. Ja caly czas mówię do męża, że w przeszłości mieszkalam na zamku i pewnie bylam królowa [emoji23][emoji23]. Bardzo lubie tę epokę. A moje ulubione filmy to kostiumowe. Zawsze przy zwiedzaniu zastanawiam sie jak oni tam żyli, jak wyglądał ich dzień itp [emoji6]Mihasiaaa [emoji51] Gratuluję! mamy piękna ciążę[emoji847]
Leeleeth [emoji1307]
Millo pod twoim wpływem zaczęłam czytać książkę która poleciłas... i powiem szczerze że nigdy o tym nie myślałam w ten sposób. Sama z chęcią poddałabym się hipotezie aby dowiedzieć się kim byłam, ale jakoś tak wewnętrzne czuje ze kiedyś mieszkałam na jakimś Dworze, chodzilam w tych stylowych sukniach na bale w wielkich komnatach [emoji7] (mam tylko nadzieję że byłam w szlachcie haha a nie kompciuszkiem)
Marzycielka86
Leeleeth widać widać!!! Ja taki cień cienia miałam w 8 dpo. Także jutro beta abyś niedowiarku uwierzyła 
Szczypiorkowa ja już nawet nie śmiem marzyć o córce,nie potrafię i boję się juz marzyć.jedyne moje marzenie które mam to abym mogala zajść ponownie w ciąże szczęśliwie ja donosic i urodzić zdrowego maluszka.
Kitqa ja też się przekonałam na własnej skórze ze planowanie nic nie daje, Po prostu to los i Bóg decyduje co jest nam pisane.
Gdyby była teraz córka może myslalabym inaczej ale wiem teraz ze szkoda naszych nerwów, wyliczania tego wszystkiego bo i tak nie mamy na wpływu, niestety ale taka jest rzeczywistość a my musimy przyjąć to co otrzymujemy z wdzięcznością.
Szczypiorkowa ja już nawet nie śmiem marzyć o córce,nie potrafię i boję się juz marzyć.jedyne moje marzenie które mam to abym mogala zajść ponownie w ciąże szczęśliwie ja donosic i urodzić zdrowego maluszka.
Kitqa ja też się przekonałam na własnej skórze ze planowanie nic nie daje, Po prostu to los i Bóg decyduje co jest nam pisane.
Gdyby była teraz córka może myslalabym inaczej ale wiem teraz ze szkoda naszych nerwów, wyliczania tego wszystkiego bo i tak nie mamy na wpływu, niestety ale taka jest rzeczywistość a my musimy przyjąć to co otrzymujemy z wdzięcznością.
Kitqa wtrace sie a propo genetyki, ja tez niewierze w to. Moja mama ma siostre i brata, tata siostre i dwoch braci. Dalej siostra mojej mamy ma dwie corki, brat syna, brat taty jeden ma parke , drugi dwie corki i syna a siostra taty corke. Moj brat ma dwie corki a ja dwoch synow hehe. Smiejemy sie ze musiala byc rownowaga i najpierw ja mialam syna , brat corke, a potem on corke to mi przypadl synek [emoji23]
Leeleeth ja tez widze kreseczke. Idz na bete. Noi masz jeszcze kilka dni do @ wiec kreseczki niezawsze moga byc mega widoczne. Kciuki trzyymam i nie puszczam.
Leeleeth ja tez widze kreseczke. Idz na bete. Noi masz jeszcze kilka dni do @ wiec kreseczki niezawsze moga byc mega widoczne. Kciuki trzyymam i nie puszczam.
szczypiorkowa12345
@Marzycielka86 Ty nie musisz marzyć - my to zrobimy za Ciebie
a trochę nas jest... Całe forum plis no ja i moje 3 sztuki pink z brokatem
Wy tylko miejcie z tego przyjemność
cała reszta marzeń zajmiemy się my ! 
To prawda @Marzycielka86 my tu wszystkie petycje podpiszemy do tego na gorze! Będzie dzidziuś, będzie zdrowe i będzie róż [emoji8]
kredkaczarna
Kurde kusicie mnie zrobic test ale jutro 8dpo czy to jest sens.[emoji848]
Leeleeth ja czekam na Twoja bede jutro!
Leeleeth ja czekam na Twoja bede jutro!
reklama
kitqa
Arya widzę że celowalas wysoko [emoji14]
Ja też uwielbiam te czasy... a gdy co roku leci film Sisi patrzę jak zaczarowana [emoji7] widziała któraś?
Widzisz. Marzycielka86 jesteś mądrzejsza o to straszne doświadczenie. A ja nadal gdzieś w głębi kitqi czuje ze szale można przesunąć w stronę jakies płci, a rozum mówi że to niemożliwe! więc gdybym starala się o dziecko na pewno wykorzystalabym w tym celu cała swoją wiedzę o planowaniu taka jestem głupia.
ania_g21 brat mojego taty ma 3synow! jeden z nich ma już syna a mój tata zrobił dwie córki hihi
Szczypiorkowa usłyszałam kolejny tekst gdybyś chciała możesz śmiało tym 'dogryzac' debilom : ) ekhmmm
"Sztuką jest zrobić dziurę w dziurze" :d hahaha można się już śmiać
Ja też uwielbiam te czasy... a gdy co roku leci film Sisi patrzę jak zaczarowana [emoji7] widziała któraś?
Widzisz. Marzycielka86 jesteś mądrzejsza o to straszne doświadczenie. A ja nadal gdzieś w głębi kitqi czuje ze szale można przesunąć w stronę jakies płci, a rozum mówi że to niemożliwe! więc gdybym starala się o dziecko na pewno wykorzystalabym w tym celu cała swoją wiedzę o planowaniu taka jestem głupia.
ania_g21 brat mojego taty ma 3synow! jeden z nich ma już syna a mój tata zrobił dwie córki hihi
Szczypiorkowa usłyszałam kolejny tekst gdybyś chciała możesz śmiało tym 'dogryzac' debilom : ) ekhmmm
"Sztuką jest zrobić dziurę w dziurze" :d hahaha można się już śmiać
Podziel się: