reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję dziewczyny :-* :-* :-* co ja bym bez Was zrobiła? :) :* nawet nie wiecie jak dużo mi daje to wasze wsparcie ;)

Marzycielka wiem co czujesz ale przeszłam to samo a właściwie dwa poronienia pod rząd za trzecim razem udało się i mam prześliczna córeczkę i powiem Ci że czas goi rany Pamiętam o moich aniołkach i jestem bardzo szczęśliwa i ty napewno też będziesz trzymam za Ciebie mocno kciuki

reklama
Ja zauważyłam wśród moich znajomych że więcej dziewczynek rodzi się w terminie grudzień-kwiecień a maj-listopad więcej chłopców. I w 2017 roku w styczniu-kwietniu ja, moja kuzynka, moja najlepsza koleżanka i znajoma urodziłysmy córki a potem maj-czerwiec 4 moje koleżanki urodziny łącznie 5 chłopców bo były wśród nich bliźniaki. W tym roku wsrod znajomych jest 3 ciążę i porody sierpniowo-wrześniowe i 2 chłopców napewno i 1 dziecwyznka. Więc wydaje mi się że pora roku zajścia w ciążę może miec jakiś korzystny wplyw na dana plec, albo wiosna jemy więcej warzyw dziewczynkowych. Sama nie wiem ;-)

A ja idę dziś z moją damesą do fryzjera pierwszy raz. Ciekawe czy będzie dała sobie obciąć włosy :D

No i dziewczyny nie łudzccie się że dziewczynki są grzeczniejsze :D moja ma teraz 14 msc, uparta jak brat, a jak nie chce żeby ją wsadzić do fotelika samochodowego to odchyla głowę do tyłu i robi się kłoda :-) Widzę że każda dziecko ma ten etap niezależnie od płci :D

Ostatnia edycja:
Do góry