reklama
anija.82
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ale się tu dzieje.
Nie było mnie tu trochę, ale przygotowania trwaly. Nastał czerwiec i działamy. Lecimy króliczkami w zabezpieczeniu. PH ok, zbilam po @ invagiem bo Rephresh nie zakupiłam i dziś dzień 0. Myślę że jest 3 dni do owu. Testów owu nie robię bo mi one nic nie mówią. Temp mierze ale dziś przegapiłem tak więc nie wiem co z tego wyjdzie. Aha mysle żeby jeszcze jutro raz z mężem poprawić w ramach króliczka a potem stóp. Co o tym myślicie?
Nie było mnie tu trochę, ale przygotowania trwaly. Nastał czerwiec i działamy. Lecimy króliczkami w zabezpieczeniu. PH ok, zbilam po @ invagiem bo Rephresh nie zakupiłam i dziś dzień 0. Myślę że jest 3 dni do owu. Testów owu nie robię bo mi one nic nie mówią. Temp mierze ale dziś przegapiłem tak więc nie wiem co z tego wyjdzie. Aha mysle żeby jeszcze jutro raz z mężem poprawić w ramach króliczka a potem stóp. Co o tym myślicie?
Grabcia123
@mihasiaaa u mnie w 5t też nie było wyszłam zalana łzami bo pierwsza ciaza i wgl... A tydzień później serce jak dzwoń
u CB też tak będzie!!!
@anija.82 ja początkująca więc nie doradcze a nawet zapytam... Od którego dnia cyklu działacie? Docelowy na 2 dni przed owu i koniec ??
@anija.82 ja początkująca więc nie doradcze a nawet zapytam... Od którego dnia cyklu działacie? Docelowy na 2 dni przed owu i koniec ??
Poszłam, bo akurat zwolnil sie termin i teraz mnie wcisnęła po godzinach tego 22.06. Pozostaje mi uzbroic się w cierpliwość...
Jak jest ciałko żółte tzn że lada moment pojawi się zarodek to dobry znak przy pustym jaju nie pojawia się ciałko żółte także nie ma co się stresować bo to źle wpływa na zarodek a to najważniejszy okres w jego życiu
belle81
Wklejam wam starania Maziajki. Ona ma upragnioną córeczkę,więc może coś jest na rzeczy i może się przyda 
"Mihasia starania byly na kroliczki od poniedzialku do piatku a owu byla w czwartek.
Bralam acard, magnez, castangus, wapno swansona,wit c i duphaston.
Bez zakwaszania bo u nas juz to teoche trwalo i chcialam po prostu zajsc."
"Mihasia starania byly na kroliczki od poniedzialku do piatku a owu byla w czwartek.
Bralam acard, magnez, castangus, wapno swansona,wit c i duphaston.
Bez zakwaszania bo u nas juz to teoche trwalo i chcialam po prostu zajsc."
kredkaczarna
Czekam na ta @ zeby juz zaczac planowac nastepny cykl. Dzis ma byc a nie ma. Temp spadla moze wieczorem przyjdzie.
Tak soe zastanawiam czy do clo nie dorzucic spowrotem vitex. Widzialam ze @leeleeth bierzesz to z lukrecja?
Tak, brałam vitex, lukrecję i acard.
Dwa cykle brałam jak clo, ostatni 1-14dc.
reklama
Podziel się: