reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Chyba zwariuje To czekanie teraz czy się udało jest straszne. Czy się udało wycelowac w te 2-3 dni przed owu. :oSeksy były 2 dni temu a tu ani śladu owu. Mielimy poprawiać wczoraj ale nie miałam nic do zabijania pH i odpuscilam. Według ostatnich miesięcy najpóźniej owu miałam w 12 dniu czyli za dwa dni będę miała 12 dc. W sumie byłoby 3,5 dnia przed owu Jest szansa że będzie coś z tego???? :confused:

Chyba zwariuje To czekanie teraz czy się udało jest straszne. Czy się udało wycelowac w te 2-3 dni przed owu. :oSeksy były 2 dni temu a tu ani śladu owu. Mielimy poprawiać wczoraj ale nie miałam nic do zabijania pH i odpuscilam. Według ostatnich miesięcy najpóźniej owu miałam w 12 dniu czyli za dwa dni będę miała 12 dc. W sumie byłoby 3,5 dnia przed owu Jest szansa że będzie coś z tego???? :confused:
Mała ale zawsze jest[emoji6]

U mnie z 2 dni przed owu nic nie wyszlo

Eeee szansa zawsze jest !:)
Pamiętacie jak wam pisałam że znajoma trafiła 5 dni przed owu i to w chłopca ?! A króliczkowli wł od skończonej @ do 5 dni przed. Swtwoedziala że nawet jak sobie 'wpadna' to z dziewczynka i co? Adrian sobie wyszedł hahaha :D
Wiem że Ty starasz się o dziewczynkę, ale zasada ta sama - zawsze może się idac i chyba nikt i nic nie jest w stanie zagwarantować ani płci ani daty poczęcia żeby się udało :)

Tak jak dziewczyny pisały!
W bdm piszą, ze najlepiej od takiego odstępu zacząć i stopniowo skracać. W następnym cyklu 3-2 dni odstępu.

reklama
Do góry