reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mi nawet clo nie przyspieszylo. Ale teraz biore z vitexem zobaczymy. Najgorzej ze moj maz pracyje zmianowo jak mu wypadnie i nieidzie wszystkiego zaplanowac

Dziękuje dziewczyny to teraz czekam
W napięciu. To cykl z clo wiec zalezaloby mi by zajść w ciąże:)

Ja brałam clo 3-7 i niestety nic a nic mi nie przyspieszyło. Za to mięta opóźniła wszystko ;-)

Grabcia ja czekam na zielone światło od gin na starania i do dzieła, nie planuje nie wyliczam nic a nic nie myślę robić w kierunku planowania, Po prostu teraz będzie na luzie i z przyjemnością :)
Dziś na mszy św w naszej parafii były 2 chrzty z czego 1 dziecko miało takie imię jak nasz aniołek i oczywiście łzy w oczach momentalnie i to cholerne uczucie...
Próbuje sobie "wmówić" ze Bóg wie co robi i nie chce naszego cierpienia i dla tego tak się stało abyśmy później nie cierpieli jeszcze bardziej.

A u mnie dziś spadek temp. Do 36.61 wiec @ idzie. W weekend wyjeżdżam wiec mogłaby juz przyjść... skoro musi. Choć śluz nadal kremowy i gęsty.

Kochane podpowiedzcie mi, kiedy zaczynacie z mierzeniem owu? Zamówiłam sobie mały zapas pasków do mierzenia owu, a że bede to robiła pierwszy raz, to chciałabym wiedzieć kiedy najlepiej zacząć. Od razu po skończonym @?

@Marzycielka86 tule mocno!! Ja trochę się wyciszylam i odpuszczam odstępy od owu.. O synka walczyłam 4 lata mimo młodego wieku.. Teraz mąż w delegacjach..beda króliczki ważne żebym zaszła.. Owszem że względu na moje przejścia i szanse że jeśli będzie dziewczynka że będzie teraz lepiej bardzo bym chciała róż... Ale nie chce sobie dodatkowo utrudniać zajścia..
@martoosia04 witaj! Przy każdym zestawie jest instrukcja.. Ja przy cyklach 30 testuje od 14dbia ale owu mam 17dc..
Kochane a lukrecja nie przyspieszy, owu?

reklama
Do góry