Grabcia123
Fanka BB :)
@Luisa2018 ogromne gratulacje!!!! Tak się cieszę!!! Pozostałe dziewczyny co u was? Ciężaróweczki jak się czujecie? Staraczki jakie plany na nowe cykle???
Młody mój ma właśnie drzemke z tatusiem ja sobie siedzę popijam kawkę i tak myślę o was bo każda nowa ciąża daje mi mnóstwo radości
my w czerwcu nie zdążyliśmy na okolice owu... Teraz czekamy na @ ale odkładany działania na sierpień... Uwierzcie potrzebny był mi ten wyjazd nabrałam dystansu spokoju i chyba cierpliwości.. Dlatego w lipcu spróbuję jeszcze inofem i lukrecje poobserwuje jak mój organizm zareaguje na to i w sierpniu działamy.. Nie będę próbować Z odstepami od owu bo poprostu chce już zajść.. Beda więc króliczki tylko mam dylemat kiedy skończyć bo zamierzam zacząć dzień przed prawdopodobnymi plodnymi ale kiedy kończyc w owu przed dzien po? I na dziewczynke jeden docelowy czy wszystkie do końca bez przerywanych?
@martoosia04 a Ty na dziewczynke ? Jaki plan działania?
Młody mój ma właśnie drzemke z tatusiem ja sobie siedzę popijam kawkę i tak myślę o was bo każda nowa ciąża daje mi mnóstwo radości
@martoosia04 a Ty na dziewczynke ? Jaki plan działania?
Ostatnia edycja: