reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dalej mnie boli, az sie zaczelam sttesowac jutrzejsza powtorka bety

Spróbuj się nie stresować! Trzymamy tutaj kciuki za Was! Niech ta córcia nie stresuje mamusi i w spokoju da przeżyć ciąże [emoji1307]

@gorligorligor obyś już wkrótce przytuliła Piotrusia [emoji1307]
U mnie te ostatni tez takie mega ciężkie zawsze, wiec rozumiem. Trzymaj się tam i pusz do nas częściej może będzie Ci lżej [emoji8]

Jejku laski wybaczcie, że piszę takie rzeczy, ale No... gdzie by się wyżalić... w tym cyklu to mam takie gazy, że szok! Dosłownie co chwilę. A może to jakieś suple tak wpływają? [emoji848]

Liczę, że M. dziś ciut wcześniej wyjdzie z pracy, bo trzeba ciut jąderka zmusić do pracy i uwolnić plemniczki [emoji23]

Hej dziewczynki. Miałam dzisiaj wizytę, odzywam się teraz po musiałam ochłonąć ;) Doktor powiedziała, ze na 95% dziewczynka, do potwierdzenia na połówkowych oczywiście Ja nadal jakoś nie mogę w to uwierzyć, i chyba dopiero uwierzę po porodzie :) Ślę Wam moje różowe moce :*
20180904_172059.jpg

Załączniki

• 20180904_172059.jpg
    20180904_172059.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 426
Hej dziewczynki. Miałam dzisiaj wizytę, odzywam się teraz po musiałam ochłonąć ;) Doktor powiedziała, ze na 95% dziewczynka, do potwierdzenia na połówkowych oczywiście Ja nadal jakoś nie mogę w to uwierzyć, i chyba dopiero uwierzę po porodzie :) Ślę Wam moje różowe moce :* Zobacz załącznik 894737
Super gratulacje :) szykuj się na tutu z brokatem :D

reklama
Mihasia gratulacje !!!! Ale się cieszę ! Zasłużyłaś :))))) przynajmniej Tobie się udało :) siuraka z tego nie będzie . Dziewczynka jak nic !

Kredka gratulacje :) zdrowej spokojnej ciąży

Do góry