reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

Załączniki

• IMG-20180921-WA0001.jpeg
    IMG-20180921-WA0001.jpeg
    860 KB · Wyświetleń: 146
@mamolinka90 pomału zaczynam gratulować Oby się udało.
A ty leeleeth jak? Testujesz?

Ja jestem w 2dc, wiec znowu się nie udało. Mam bardzo krótka fl bo 10-11dni tylko i to nawet na luteinie.
Także robię badania progesteronu w 7dpo i idę do nowego lekarza w klinice.
U mnie w 6dpo wyszła kreska, słabiutka ale widoczna ale potem sama biel. Sama już nie wiem co myśleć. Chciałam przestać się starać ale nie umiem odpuścić. [emoji53]

Ja za to w poniedziałek do lekarza. Normalnie czuje sie jakby to pierwsza ciaza byla [emoji14]
Snilo mi sie dzis ze urodzilam coreczke z dlugimi wlosami [emoji14] wogole podswiadomie wypieram chlopca. Wiec sie moge pozniej grubo zdziwic. Ale caly czas jak mysle co to bedzie za x czasu to mam w glowie chlopaki to a ona tamto... eh... psychika [emoji14]

reklama
Cześć dziewczyny byłam tu chwilę temu,jakoś w marcu nie wiem czy pamiętacie. Na okres wakacji starania zostały zawieszone ale przyszedł ten czas Że trzeba dzialac, wrzesień odpadł więc czekam na październik. Dla przypomnienia fajnie byłoby gdyby był chłopiec ale mega ciśnienia nie mam, stawiam na baby dust i szczęście plus czerwone mieso.

Trzymam kciuki za staraczki i za testujące dziewczyny. Troszkę podczytalam ale nie ogarniam wszystkiego.

Do góry