Grabcia123
Fanka BB :)
Nie wiem... Licząc realne szanse to jakoś 12dpoKtóry jesteś dpo? To musi być pink![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem... Licząc realne szanse to jakoś 12dpoKtóry jesteś dpo? To musi być pink![]()
No to pięknie, jeszcze raz gratulacjeNie wiem... Licząc realne szanse to jakoś 12dpo![]()
Szokprzyrost 283%
Nie dziękuję!,No to pięknie, jeszcze raz gratulacjeŻyczę spokojnej ciąży
Nie dziękuję!,
@martoosia04 jestem w takim szoku ze mi to wszytsko jedno co będzieżeby tylko było wszystko dobrze tego się boję
Żebyś nie miała takiej niepsodzianki jak jaNa pewno będzie w porządku.niczym się nie stresuj, nie czytaj o problemach i nie wkręcaj sobie nic złego! I będzie ok
U mnie dziś przelotne bóle jak na @. Takie na chwilę i koniec. Test na owu już na poziomie 49, ale też dziś trochę popijam.
Co rusz analizuję swoj wykres owu i dochodze tylko do wniosku, ze to chyba jednak cykl bez owu. Choc w pon jak wracałam z pracy wieczorem tak mnie jajnik bolał, ze myslalam ze padnę. Dobrze ze siedziałam w tramwaju. Bolał kilka minut i przestał. [emoji849]
Ja na chłopców majątek wydaje bo uwielbiam ich stroic a co dopiero z córką by było. Dziś byłam z młodszym w sklepie i ekspedientka pytała czy to chłopczyk czy dziewczynka bo taki delikatny po buzi . Ubrany byl oczywiscie na niebiesko i całkowicie po chłopięcemu tylko ma blond włosy i takie lekko długie (grzybka). A ja się wtedy rozplywam jak go do dziewczynki porównują . Bo wogole my z mężem i starszym synem ciemne włosy a on blondyn.Ja dziś szukając rzeczy dla chłopców, weszłam z ciekawości na dział malutkich dziewczynek w Zarze [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] OMG!!!! Już powiedziałam mojemu M. że szafa Tosi będzie nieziemska [emoji7] i wydany na nia majątek! [emoji23][emoji23]