martoosia04
Fanka BB :)
No i weź bądź tu mądry [emoji23] jedni przed owu, drudzy w samą owu. [emoji849] dlaczego przepis nie jest prostszy [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że ja to stosuje ? 3 dni przed owu jeden raz po 7 dniowej abstyn. Plus dieta. Później już nie. Metoda zakłada abstybencje cały miesiąc (chyba dokładnie się nie wczytywalam)u nas to nie zda egzaminu bo mąż sam sb. Poradzi [emoji14] ale moja gin powiedziała że to za stare plemniki l. Tygodniowe są ok. I ten jeden raz 3 dni przed (w razie jakoby owu się przesunela, to mamy 4 dni bądź 2 czyli nadal bezpiecznie)Oczywiście, że można komuś życzyć syna/córki. Nikt ci tego nie zabroni.
Każda (i każdy) z nas jednak do planowania płci podchodzi bardzo indywidualnie. Każdy z nas marzy o konkretnej płci. Każdy doskonale wie, że niewiele idzie zrobić w temacie zaplanowania jej. Nikt nie chce się rozczarować. Dlatego do tematu podchodzimy na chłodno. Po co komuś robić nadzieje, że na pewno nosi pod serduszkiem wymarzoną córkę, na co wskazuje wysokie beta hcg, jak to okaże się chłopiec. I co? Rozczarowanie i płacz? Pretensje? Do kogo? Koleżanek z forum, bo powiedziały, że ma być dziewczynka.
Zdrowy rozsądek i temat na chłodno. To recepta, by nie zwariować.
A zmieniając temat: zainteresowałam się mocno BDM - dołączyłam do grupy na fb. Kupiłam książkę. Będzie u mnie w poniedziałek. Dziewczyny tam mają po tej metodzie bardzo duże sukcesy z metodą na dziewczynkę czyli 3-2 dni cut OFF - czy któraś z Was też przybliża te metodę i chce stosować?
No my tak zrobiliśmy swoją pierwszą, wymarzoną córkęA zmieniając temat: zainteresowałam się mocno BDM - dołączyłam do grupy na fb. Kupiłam książkę. Będzie u mnie w poniedziałek. Dziewczyny tam mają po tej metodzie bardzo duże sukcesy z metodą na dziewczynkę czyli 3-2 dni cut OFF - czy któraś z Was też przybliża te metodę i chce stosować?
W 3 ciąży mięliśmy niezabezpieczony stosunek centralnie w owu i jakież było moje zdziwienie, że córeczka nam wyszłaZ tym artykułem oni kochali się w piku czyli przed owu. W owu. I po owu. Stosunek centralnie w owu daje bardzo duże szanse na boy. Tak mówiła moja lekarz. Ja obu synów mam centralnie z owu
No ta ja właśnie taki sposób przewiduję w przyszłych staraniach o synka, tylko wg ustalonego dnia/dni przez lcbWydaje mi się że ja to stosuje ? 3 dni przed owu jeden raz po 7 dniowej abstyn. Plus dieta. Później już nie. Metoda zakłada abstybencje cały miesiąc (chyba dokładnie się nie wczytywalam)u nas to nie zda egzaminu bo mąż sam sb. Poradzi [emoji14] ale moja gin powiedziała że to za stare plemniki l. Tygodniowe są ok. I ten jeden raz 3 dni przed (w razie jakoby owu się przesunela, to mamy 4 dni bądź 2 czyli nadal bezpiecznie)
Oczywiście, że można komuś życzyć syna/córki. Nikt ci tego nie zabroni.
Każda (i każdy) z nas jednak do planowania płci podchodzi bardzo indywidualnie. Każdy z nas marzy o konkretnej płci. Każdy doskonale wie, że niewiele idzie zrobić w temacie zaplanowania jej. Nikt nie chce się rozczarować. Dlatego do tematu podchodzimy na chłodno. Po co komuś robić nadzieje, że na pewno nosi pod serduszkiem wymarzoną córkę, na co wskazuje wysokie beta hcg, jak to okaże się chłopiec. I co? Rozczarowanie i płacz? Pretensje? Do kogo? Koleżanek z forum, bo powiedziały, że ma być dziewczynka.
Zdrowy rozsądek i temat na chłodno. To recepta, by nie zwariować.
A zmieniając temat: zainteresowałam się mocno BDM - dołączyłam do grupy na fb. Kupiłam książkę. Będzie u mnie w poniedziałek. Dziewczyny tam mają po tej metodzie bardzo duże sukcesy z metodą na dziewczynkę czyli 3-2 dni cut OFF - czy któraś z Was też przybliża te metodę i chce stosować?
To samo u mnie z córką byłoW 3 ciąży mięliśmy niezabezpieczony stosunek centralnie w owu i jakież było moje zdziwienie, że córeczka nam wyszła![]()
Już się nie mogę doczekać tej książki. Mega chcę już poczytać o tym wszystkim. (mam nadzieję, że dobrze wszystko zrozumiem)@martooosia04 w abstynencji w bdm nie chodzi tylko o pH co o to żeby wykluczyć przypadkowe zapłodnienie jakimś zagubionym plemnikiem.
Można seksy w zabezpieczeniu, bez dopiero docelowe i tydzień po owu.