reklama
Jak się nazywa ta grupa na fbJa zagłębiam się mocno w BDM. Na Facebooku czytam dziewczyny z tej grupy. Pytam. Pokazałam swoje testy owu, mówiły, że na ich oko poszliśmy fajnie i idealnie na GIRL SWAYSale nie nastawiam się jeszcze. Raczej traktuję ten cykl bardzo testowo. Mam obawy że ciut za szybko wystartowaliśmy. Ale nie załamuje sie. Ćwiczyć trzeba
![]()
Poki co płodne trwają. Ale boboseksy z racji BDM zakazane jeszcze chwile![]()
maran-atha
Fanka BB :)
Kruszynka ale maleńkie cudo
gratuluje z całego serca 
anija.82
@Kruszynka123 gratulacje maluszka. Jak patrzę na niego to mi się przypomina to wspaniałe uczucie jak się ma takiego okruszka w domu. Zdrowia dla was.
mis0890
Kruszynka123 - Twój Gabryś jest po prostu cudny. Gratulacje dla wspaniałej Mamy wspaniałego Synka
Wszystkim Wam życzę pomyślnego tygodnia i dużo promyków słońca na sercu - na przekór temu, co za oknem do nas leniwie zagląda
belle81
@Kruszynka123 wielkie gratulacje. Niech maluszek rośnie zdrowo i grzecznie,a tobie dużo siły i wytrwałości.
Takie malutkie śliczności
Piękny i idealny
Takie malutkie śliczności
gorligorligor
Martoosia, najważniejsze, że zaznaczasz na różowoDozuję sobie tę dawkę wiedzy. Zaznaczam na różowo (!) to, co ważne i przyswajam. [emoji23]
martoosia04
Jak się nazywa ta grupa na fb
Wpisz sobie The Babydust Method i na bank ci wyskoczy.
reklama
gorligorligor
Kruszynka123 Twój Gabryś jest PRZE PRZE PRZECUDOWNY!!! I jaki nosek ma elegancjiHej dziewczyny chwale się moim skarbem urodziłam tydz temu w ndz o 16 50 poród indukowany, koszmar nigdy w życiu już nie chce rodzic sn choćbym miała zapłacić za cesarke żaden z moich poprzednich porodow nie był tak bolesny.. Ale dzidzius zdrowy i to jest najważniejsze jest dla mnie cały światem i nie ma dla mnie żadnego znaczenia jego płeć. Przedstawiam Gabriel 3230, 56 cm.[emoji176][emoji64][emoji173]️Zobacz załącznik 913652
Podziel się: