martoosia04
Fanka BB :)
Dzień dobry, co u Was?
Cześć kochana. Ja to walczę z moją Owulacją. Wiecie że bardzo mocno wkręciłam się w tę całą metodę BDM. I staram się mierzyć tymi paskami poziom LH. I autorka tej książki każe mierzyć LH Z pierwszego porannego moczu. No i ja tak codziennie robię. I do tej pory było wszystko w porządku i nawet był jeden dzień kiedy paski były naprawdę ciemne i osiągnęły plik owulacyjny. Ale nagle po dzisiejszym pomiarze gdzie poziom był według aplikacji tylko 89 aplikacja przesunęła mi owulację na jutro. I teraz nie wiem czy działaliśmy w odpowiednim czasie i ta Owulacja faktycznie już była i mogę mieć nikłą chociażby nadzieję na to, że się udało, czy faktycznie cała Owulacja jest jeszcze przede mną. No i taki troszeczkę stres mnie wziął, bo według całej tej metody współżycie na dziewczynkę powinno odbywać się tylko raz. I nie wiem czy trafiliśmy w odpowiedni moment, czy wszystko dopiero przed nami. dziewczyny na fb grupie poświęconej tej metodzie odradzają powtórkę seksów, bo według nich i całego mojego wykresu który robiłam z tymi paskami Owulacja już była. i nie wiem czy wierzyć im czy aplikacji, więc mam mieszane uczucia. podejrzewam, że pewnie nic z tego cyklu nie wyjdzie. wolę się nie nastawiać żeby potem się nie rozczarować i na przyszły cykl chyba będę musiał się zaopatrzyć w troszeczkę większą ilość pasków, mierzyć to może troszeczkę bardziej regularnie co te 4 h chociażby...