Grabcia123
Fanka BB :)
U mnie Ramzi na chłopca i chyba powoli czuje ze chłopiecBedzie Ale nie ten czas jeszcze
Mam mocne przekonanie ze teraz jest faza na girlsy
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie Ramzi na chłopca i chyba powoli czuje ze chłopiecBedzie Ale nie ten czas jeszcze
GratulujęCzesc dziewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo. Dzisiaj troszke podczytalam Was. I az jestem w szoku ilu z Was udalo sie w ostatnim czasie zaciazyc <3 wszystkim razem i osobno gratuluje ! A tym starajacym owocnych statan ! U mnie juz prawie 15 tydzien. Po fal starcie, i przekonaniu , ze bedzie kolejna corka, dowiedzielismy sie, ze bedziemy mieli naszego wymarzonego synusia ! Takze, obalam mit o planowaniu, a w moim przypadku wystarczylo odrobina szczescia .
Zobaczymy na ile te Twoje przekonania się sprawdzą-czarodziejko(pozytywnieBedzie Ale nie ten czas jeszcze
Ulalaaaa gratulacje WielkieCzesc dziewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo. Dzisiaj troszke podczytalam Was. I az jestem w szoku ilu z Was udalo sie w ostatnim czasie zaciazyc <3 wszystkim razem i osobno gratuluje ! A tym starajacym owocnych statan ! U mnie juz prawie 15 tydzien. Po fal starcie, i przekonaniu , ze bedzie kolejna corka, dowiedzielismy sie, ze bedziemy mieli naszego wymarzonego synusia ! Takze, obalam mit o planowaniu, a w moim przypadku wystarczylo odrobina szczescia .
Super, super, super i jeszcze raz mega wspaniale! G r a t u l u j ęCzesc dziewczyny,
Dziewczyny życzę Wam pięknego prezentu na Święta i Nowy Rok.
Martuś dobrze pamiętam, że byłoby to na wigilę? Gorąco Ci życzę powodzenia <3
belle81 tak właśnie jesteśmy ziomalkami z tego samego miasta [emoji3]
Właśnie ja też miałam podobnie. Myślałam że to syn i już miałam imię dla niego. Prosiłam nawet mojego ginekologa o nie mówienie nic o plci bo miałam pewność, że chłopiec się urodzi. Natomiast tu taka niespodzianka. Chciałabym , żeby każda mama miała być tak zaskoczona. Chociaż wiem, że ta loteria nie zawsze daje ta wymarzona nagrode.