Gratuluje @mihasiaaa piękna Malutka! Odpoczywajcie i zdrówka!
reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Ogromne gratulacjeDziewczynki dzisiaj w nocy o godzinie 1.10 przywitaliśmy na świecie nasz drugi cud 3540 g i 56 dł. Było ciężko, dużo gorzej niż za pierwszym razem, ale tylko podczas partych. Poszło szybko, o 20.30 pierwsze delikatne skurcze, takie typowo bolesne to były max 30 min, o 1.10 już tuliłam malutką. Dostałam krwotoku więc, musiałam być łyżeczkowana, ale już wszystko jest ok. Dzieki za wsparcieZobacz załącznik 940618
Marzycielka86
Mihasiaaa gratuluje ślicznej księżniczki <3
Biedronka jak wizyta?
Biedronka jak wizyta?
B
bibiU
Gość
Po wizycie wszystko w porządku, serduszko bije 148, waży 112 g, mierzy ok 10 cm [emoji38]Mihasiaaa gratuluje ślicznej księżniczki Biedronka jak wizyta?
5 dpo. Test walentynkowy będzie.A jak u Ciebie kochaniutka?
B
bibiU
Gość
Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]5 dpo. Test walentynkowy będzie.
martoosia04
5 dpo. Test walentynkowy będzie.
Trzymam kciuki. Może u mnie Wigilia a u ciebie Walentynki [emoji177]
Grabcia123
Kciuki trzymamy5 dpo. Test walentynkowy będzie.
Dziewczyny znacie jakieś forum gdzie można wrzucić zdjęcie USG żeby poznać płeć??? Wiecie co nakupilam 3 pudła ubranek i rzeczy dla Bartusia a siostra wczoraj wysłała mi zdjęcie znalezione na necie i teraz sama nie wiem...lekarz dość długo badał i przez brzuch i dopochwowo i nie był długo pewien czy to pępowina czy siurek
Dodam wam zdjęcie nasze i to od siostry to zrozumiecie
Pierwsze z internetu gdzie jest dziewczynka
2 kolejne nasze przy czym na ostatnim to białe to pępowina..
reklama
B
bibiU
Gość
A kiedy masz wizytę?Kciuki trzymamy
Dziewczyny znacie jakieś forum gdzie można wrzucić zdjęcie USG żeby poznać płeć??? Wiecie co nakupilam 3 pudła ubranek i rzeczy dla Bartusia a siostra wczoraj wysłała mi zdjęcie znalezione na necie i teraz sama nie wiem...lekarz dość długo badał i przez brzuch i dopochwowo i nie był długo pewien czy to pępowina czy siurekkoniec końców stwierdził że prąciem dotyka pępowiny...chciałam wczoraj zamówić pościel do łóżeczka i wózka a teraz sama nie wiem...
Dodam wam zdjęcie nasze i to od siostry to zrozumiecie
Pierwsze z internetu gdzie jest dziewczynka
2 kolejne nasze przy czym na ostatnim to białe to pępowina..Zobacz załącznik 941043Zobacz załącznik 941044Zobacz załącznik 941045
Podziel się: