[emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]błękit dla CiebieŁapię od Was dużo błękitu, drugi dzień umieram na ból brzucha więc obstawiam wczoraj owu, z czego wychodzi że [emoji3590] był dwa dni przed [emoji33] na rozciagliwym śluzie. Potrzebuję dużo szczęścia [emoji14]
reklama
Jumka
Początkująca w BB
Witam, gratuluję córci.
Nie koniecznie odpuszczać, w rodzinie jest różnica 19 miesięcy i parka, koleżanka ma 3 dzieci, co 2lata 7 miesięcy i ma dwóch synów i córkę. Różnie bywa.
Dziękuję:*
Hehe narazie chyba poczekam aż pierwsze na świat przyjdzie.
Elenaa
Fanka BB :)
A ja chciałam w przeciągu 2 lat starać się o ChłopakaTo chyba będę musiała odpuścić
![]()
ja mam syna i córę, różnica między nimi 22 miesiace. Teraz chcemy mieć trzecie tak aby różnica miedzy córką a trzecim było około 3 lata. Chyba ze wzgęldów mieszkaniowych celowac będziemy w córkę, aby razem miały pokój. I nie wiem czy nadrabiać ten wapń, bo w pażdzeirniku miałam przy górnej granicy a teraz mam przy dolnej nie wiem czemu.
Jumka
Początkująca w BB
ja mam syna i córę, różnica między nimi 22 miesiace. Teraz chcemy mieć trzecie tak aby różnica miedzy córką a trzecim było około 3 lata. Chyba ze wzgęldów mieszkaniowych celowac będziemy w córkę, aby razem miały pokój. I nie wiem czy nadrabiać ten wapń, bo w pażdzeirniku miałam przy górnej granicy a teraz mam przy dolnej nie wiem czemu.
No to nie wszystko stracone
Co do wapnia to skonsultowałabym to z lekarzem.. Ja nigdy sama na swoją rękę nie starałam się uzupełniać jakiś witamin czy czegokolwiek
Ann_
U nas chłopcy z różnic w dokładnie 24mce. Teraz 31mcy czyli ponad 2,5 roku i ma być córeczka.
U mnie na daną chwilę córka leży dupk a u dołu. Jestem prawie pewna. Ale jeszcze jest czas. Bo dziś 32tc zaczęłam. Jednak jak się nie obrócił to nie będzie nawet próby kolejnego vbac.
U mnie na daną chwilę córka leży dupk a u dołu. Jestem prawie pewna. Ale jeszcze jest czas. Bo dziś 32tc zaczęłam. Jednak jak się nie obrócił to nie będzie nawet próby kolejnego vbac.
Megi_Meg
Ja przed ciążą codziennie brałam wapń i magnez i mam córkę, ale nie brałam ze względu na planowanie płci dziecka, bo wtedy nie miałam o tym pojęcia, tylko brałam z innych względów zdrowotnych.
Grabcia123
A myslalas o obrocie zew... Mysle nad tym moim vbac i nie wiem czy sie udaU nas chłopcy z różnic w dokładnie 24mce. Teraz 31mcy czyli ponad 2,5 roku i ma być córeczka.
Minely na szczescie i jem bo mowie sobie ze nie dla siebie a dla robaczka ktory i tak mnie zzera od srodka bo nie dosc ze nie mam jeszcze wagi startowej to jeszcze synus przybrał 350g w ciągu miesiaca a ja az 200g czyli 150 na minus..@Grabcia123 na pewno w domu jest najlepiej
Rozumiem że dolegliwości minęły?
Dbaj o siebie kochana,jedz to na co masz ochotę,choćby czasem przez siłę. Bo Cię mały wampirek wyssie od środka
Zdrówka![]()
Podobno wirus...jesli tak to dziekuje Bogu ze synek sie nie zarazilGrabcia A wiadomo co to były? Ja leżałam na patologii ciąży z cyt.niepowsciagliwe wymioty ciężarnych. Taka dziwna jednostka,ale myślałam,że zejdę,jak 17 razy przez noc wymiotowalam.
Megi_Meg
ludzie ramzi nie zadna wrozba tylko teoria lekarza amerykankiego ktory odkryl ta zaleznosc ze plody zenskie implantuja sie na lewo a meskie na prawo i ten lekarz deklaruje ze metoda 97% sie sprawdza@myszka102 miałam napisać czy Twoja ramzi wróżba się sprawdzi. Z ramziego wyszła dziewczynka i teraz drugi raz powiedziane przez Doktora że dziewczyna [emoji7] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji171]
reklama
zapraszam na ukryta grupe na fb o planowaniu plci. robimy sway tam na dana plec, dieta suple, zawyzanie ph spermy i sluzu. dzielenie inkubatorem spermy.Witam Wszystkich, pozwólcie, że do Was dołączę. Mam 3-letnią córkę i w przyszłości "planuje" syna.
Podczas starań o dziecko, nie byłam zagłębiona w temat planowania płci, choć czasami coś na ten temat słyszałam. Patrząc wstecz i analizując starania wszystko nieświadomie zrobiłam aby mieć córkę. Zawsze mi się wydawało, że będę mamą syna, a tu... dziewczynka - szok ! "czy ja będę umiała się nią zająć, czy dam jej wystarczająco dużo miłości ? ", ale widocznie, wszystkiego można się nauczyć. Dziś nie zamieniłabym jej na nikogo innego. Czy starania zacznę za rok, czy za dwa, na dzień dzisiejszy nie wiem, ponieważ w tej chwili mam inne priorytety, ale podczas docelowych starań panuję zrobić wszystko zupełnie odwrotnie. Dodam, że ze strony męża, dziewczynka, to cud, ponieważ w rodzinie są sami chłopcy.
A tymczasem wysyłam różowe fluidy![]()
Podziel się: