reklama
mis0890
Fanka BB :)
Jutro czekam na Twoje wieści - wysyłam swój nadmiar różu@Jivka tu 90% to chłopczykowe mamy więc błękitu Ci i nas dostatekBierz kochana wszystko.
Oczywiście starczy też dla @mis0890 @Megi_Meg
Michaś przed @ to testy się robi z porannego moczu. Proszę mi jutro z rana sikać na test i pokazywać tu
@Ann_ dziękuję. Ależ Ci się udało z tą gwiazdeczką
Przd świętami BN leciała reklama Orange i tam ubierając choinkę spierali się jaki założyć szpic- CZUBEK CZY GWIAZDA.
I my z M wtedy w śmiech "Ciekwe co siedzi w brzuszku- czubek czy gwiazda"
A jak Ty się czujesz?
martoosia04
Dziewczyny poradzcie co robić. Z ♡ na 2 dni przed II na tescie owu nie wychodzi,zmniejszyć do 1 dnia przed pozytywnym testem?
Albo nawet do 1,5 dni jak macie możliwość kochać sie o rożnych porach dnia.
Dziewczyny poradzcie coś.. Po pierwszym prenatalnym w 13 tygodniu Pani ginekolog powiedział że prawdopodobnie chłopiec.. Głupio się przyznać ale jak to powiedziała to od tamtego momentu się włączyłam.. Nic nie pamiętam co mówiła dalej.. Czy jednak ten nub jest omylny? Miała któraś taki przypadek?
martoosia04
Dziewczyny poradzcie coś.. Po pierwszym prenatalnym w 13 tygodniu Pani ginekolog powiedział że prawdopodobnie chłopiec.. Głupio się przyznać ale jak to powiedziała to od tamtego momentu się włączyłam.. Nic nie pamiętam co mówiła dalej.. Czy jednak ten nub jest omylny? Miała któraś taki przypadek?
Pokaż nubik!
Ja bym się nie nastawiała na 100% na płeć określana w 13 tyg. Wszystko sie moze zdarzyć. Była tu Paulina, która pokazała nub dziewczynkowy i wczoraj drugi raz potwierdzony chłopiec.
Widziałam przypadki chłopięcego nuba w 100% i urodziła sie dziewczynka. Niestety musisz wytrzymać do dalszych tygodni. Wiem, że to trudne, bo sama jestem w 18tc i nie wiem kto tam mieszka u mnie.
Chyba nie ma się co łudzić..Pokaż nubik!
Ja bym się nie nastawiała na 100% na płeć określana w 13 tyg. Wszystko sie moze zdarzyć. Była tu Paulina, która pokazała nub dziewczynkowy i wczoraj drugi raz potwierdzony chłopiec.
Widziałam przypadki chłopięcego nuba w 100% i urodziła sie dziewczynka. Niestety musisz wytrzymać do dalszych tygodni. Wiem, że to trudne, bo sama jestem w 18tc i nie wiem kto tam mieszka u mnie.
Załączniki
martoosia04
Chyba nie ma się co łudzić..
Z tego co widziałam na chyba większości grup nubowych to chłopak jak sie patrzy. Kiedy teraz wizyta jakaś potwierdzająca płeć?
reklama
Ann89
U nas w 13tc stwierdzona dziewczyna ale na 70%, sam lekarz zaznaczył żeby też się za bardzo nie nastawiać bo maleństwo jest jeszcze za malutkie żeby to stwierdzić na 100%, więc też czekamy na potwierdzenie
Mimo to coraz bardziej nastawiam się na dziołszkę ale mówię do brzucha Zuziek co by maluch nie dostał rozdwojenia jaźni jeśli okaże się chłopcem
Mimo to coraz bardziej nastawiam się na dziołszkę ale mówię do brzucha Zuziek co by maluch nie dostał rozdwojenia jaźni jeśli okaże się chłopcem
Podziel się: