reklama
milla01
Fanka BB :)
Marta ja mam wśród znajomych takie doświadczenie,że jak się długo nie udaje dokładnie zobaczyć płci,to zawsze jest dziewczynka. Chłopcy szybko pokazują się w całej okazałościMój M. ma zarówno starszego brata, jak i młodsza siostre i on ma z nimi fajny kontakt. Może nie dzwonią do siebie codziennie, ale przy stole zawsze jest o czym pogadać i nie jest sztywno.
Dzięki @Anga79 - jeszcze mam nadzieje tydzień w niewiedzy. [emoji1307]
martoosia04
Marta ja mam wśród znajomych takie doświadczenie,że jak się długo nie udaje dokładnie zobaczyć płci,to zawsze jest dziewczynka. Chłopcy szybko pokazują się w całej okazałości![]()
Zobaczymy
kinia2131
Początkująca w BB
PotwierdzamMam dwóch - chłopaki są super! Zupełnie inny świat niż lalki i róż.
@Lolek16 daj znać czy lekarz potwierdził chłopczyka. Ja tez zawsze marzyłam o córkach wiec Cie rozumiem. Pierwszego mam syna. Przyjęłam to dobrze, cieszyłam się z ciąży. Ale przy drugiej ciąży miałam stres. Czy aby USA się córka bo myślałam ze będzie to moja ostatnia ciaza. Udało się jest córka. Teraz czuje pragnienie posiadania kolejnego dziecka i marze o córce, siostrze żeby dziewczyny miały siebie. Wiec ze już mam dwoje dzieci ale sama jestem blisko z mama i siostra dlatego chciałabym aby moja córka miała siostrę aby wylać swoje babskie żale komuś.
Megi_Meg
@martoosia04 moja córka również miała pępowinie między nogami, ok 20 tygodnia dopiero poznałam płeć, więc myślę, że pod sercem nosisz córeczkę.
@Lolek16 daj znać czy lekarz potwierdził chłopczyka. Ja tez zawsze marzyłam o córkach wiec Cie rozumiem. Pierwszego mam syna. Przyjęłam to dobrze, cieszyłam się z ciąży. Ale przy drugiej ciąży miałam stres. Czy aby USA się córka bo myślałam ze będzie to moja ostatnia ciaza. Udało się jest córka. Teraz czuje pragnienie posiadania kolejnego dziecka i marze o córce, siostrze żeby dziewczyny miały siebie. Wiec ze już mam dwoje dzieci ale sama jestem blisko z mama i siostra dlatego chciałabym aby moja córka miała siostrę aby wylać swoje babskie żale komuś.
Dokładnie mam tak samo, dwie siostry i z mamą super kontakt a brat młodszy o dwa lata i się mijamy.. Dzisiaj byłam, źle było ułożone ale mówił że coś tam wystaje ale ze nie ma pewności ale może to być chłopiec.. Także nie wiem czy mam się dalej łudzić czy raczej już przestać się doszukiwać..
martoosia04
Już teraz nic nie zrobimy w kwestii planowania (te aktualnie w ciąży) bo juz pozamiatane. Co ma byc, to będzie. Byle zdrowe i poród poszedł gładko i bez komplikacji.
reklama
belle81
Podziel się: