reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Jeśli to był Bobotest to bym już odpuściła betę. Na bank zafałszował wynik. Ale jeśli to Was uspokoi to idźcie ale stawiam, że @ Ż przyjdzie niedługo. Jej organizm stara się uregulować dopiero. Rodziła ledwo 3 miesiące temu.
martoosia04
Od 24-36h moze wystąpić owu. A moze nawet do 48h zależy jak twoj organizm rozegra cykl.
Megi_Meg
Od 24-36h moze wystąpić owu. A moze nawet do 48h zależy jak twoj organizm rozegra cykl.
Tak, wiem. U mnie występuje 24h po, daje wtedy bardzo mocno o sobie znać

martoosia04
Tak, wiem. U mnie występuje 24h po, daje wtedy bardzo mocno o sobie znaćmusiałabym znaleźć rano sposób na męża
![]()
Wez sie do roboty wieczorem.
martoosia04
Ta cała owulacja uderza mi do głowy, nie dość, że mam od rana głupoty w głowie, to chodze 2 metry nad ziemią z głową w chmurach. Nic nie jest wstanie wyprowadzić mnie z równowagi![]()
To dobry znak
reklama
belle81
Jeśli czujesz że to idealny czas to kuś mężunia. Twoja radość i entuzjazm może zwiastowac same dobre nowiny z tych starań. PowodzeniaU mnie dziś rano na testach owulacyjnych był „peak”, czyli jutro rano owulacja. Aż mam ochote zacząć kusić los![]()
Co do imenia dla mojej gwiazdeczki to oczywiście jakieś typy chodzą po głowie ale jeszcze nic na 100%
Podziel się: