reklama
belle81
Fanka BB :)
Na "oczyszczanie" przed porodem chyba troszkę za wcześnie. Ją typową biegunkę przedporodowa miałam w dniu porodu więc nie pomogę.Dbam jak moge najlepiejNo maz prowadzi wlasna dzialalnosc plus teraz tescia dodatkowo tez o ile z nasza by dal rade zrobic urlop to z teścia nie bardzo...wiadomo ze w miarę możliwości będzie pomagal ale tez nie moge wymagac zeby wszystko rzucil
Mam do was troche krepujace pytanie...cale zycie mialam problem z wyproznianiem a teraz od kilku dni prakrycznie codziennie lub 2x dziennie...myslicie ze to normalne?? Przed pierwszym porodem organizm mi sie oczyścil zwykla biegunka ale w 37tc...a teraz sama nie wiem..moze to objaw wstawiania glowki??
Może zmienilas dietę,więcej owoców czy coś.
I pamiętaj że tu nie ma trudnych pytań
Jivka
Moderator
Wszystko w normie, trochę mnie martwi trisomia 21 bo wyszło wyższe prawdopodobieństwo niz pół roku temu (1:2738) ale jestem dobrej myśli [emoji106]Zdjęcia,zdjęciami ...a lekarz coś mówił?
Jak dzidzia? Rozumiem że wszystkie parametry ok?
Ten lekarz nie strzela na prenatalnych [emoji3525]
rena-chan
Mam podobne odczucia, nie mogę się doczekać kiedy wreszcie ją uściskam, trwa to wieczność..... u mnie przez te przejścia do połowy ciąży, ciągle się boję......Jejku, jak wy wszystkie juz daleko [emoji33] wasze ciąże uciekają szybciutko! U nas jutro 25+0 dopiero [emoji849] czasem mi się wydaje, że wieczność jeszcze do końca.
Grabcia123
Dzieki kochana ;-*
Wlasnie na oczyszczanie za wczesnie...ale w srode wizyta bede wiedziec wszystko
Wlasnie na oczyszczanie za wczesnie...ale w srode wizyta bede wiedziec wszystko
Na "oczyszczanie" przed porodem chyba troszkę za wcześnie. Ją typową biegunkę przedporodowa miałam w dniu porodu więc nie pomogę.
Może zmienilas dietę,więcej owoców czy coś.
I pamiętaj że tu nie ma trudnych pytań![]()
belle81
Te "prawdopodobieństwa" to o kant d... Tylko straszą niepotrzebnie. Jak pomiary ok to maleństwo zdrowe.Wszystko w normie, trochę mnie martwi trisomia 21 bo wyszło wyższe prawdopodobieństwo niz pół roku temu (1:2738) ale jestem dobrej myśli [emoji106]
Czekamy zatem na piątkowe info,może tam coś dojrzycie
belle81
O to super. Wizyta na pewno wyjaśni niedogodności.Dzieki kochana ;-*
Wlasnie na oczyszczanie za wczesnie...ale w srode wizyta bede wiedziec wszystko![]()
Uściski dla Ciebie[emoji8]
rena-chan
wyższe bo jesteś starsza, liczą to z ryzyka podstawowego, który odpowiada wiekowi matki, skorygowane to wiek plus parametry wic normalne że im starsza mama tym wyższe a ryzyko bardzo małe, jest dobrzeWszystko w normie, trochę mnie martwi trisomia 21 bo wyszło wyższe prawdopodobieństwo niz pół roku temu (1:2738) ale jestem dobrej myśli [emoji106]
milla01
Jak czytam takie posty,jak Twój,to się uśmiecham i myślę,że za jakiś czas i ja będę tak samo pisałaHej dziewczyny cos ostatnio nie moglam.wejsc na bb, a chcialam dac update, bylismy na usg , i dzidzia wazyla 1145gr, dluugie nogi takich nie widzialam jeszcze - no nie konczyly sie na tym usg hihi
, wszystko dobrze i na swoim miejscu uf no i na 100%i milion procent jest u nas synus! .
Powodzonka dziewczyny w staraniach ja juz chyba wyczerpalam moje proby staran u nas zadna metoda na corke nie zadziałała chyba tak musi byc
A jak ciazowki sie czuja ?
reklama
milla01
To tylko średnia. Moja siostra mając 39 lat zaszła w drugą ciążę i prawdopodobieństwo miała 1:50,właśnie z powodu wieku. A synek urodził się całkowicie zdrowy.Wszystko w normie, trochę mnie martwi trisomia 21 bo wyszło wyższe prawdopodobieństwo niz pół roku temu (1:2738) ale jestem dobrej myśli [emoji106]
Podziel się: