Marzycielka86
Fanka BB :)
Alex a jezeli moge zapytac, to poprzednich synkow tez masz sprzed owu?
Serena ilu masz juz chlopcow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HejWczoraj miałam dzień euforii, szał sprzątania dziś nie mam na nic ochoty, jestem zła nie wiem na co, w związku z tym mam pytanie, znacie potwierdzone metody na zasugerowanie maluchowi, że czas na ewakuacje ? Sprawdzone na sobie
Idą upały :/
Alex a jezeli moge zapytac, to poprzednich synkow tez masz sprzed owu?
Szczerze to nie wiem kiedy zostali poczęci.Wtedy nie miałam jeszcze takiego parcia na dziewczynkę.Dwóch było jeszcze do zaakceptowania. Teraz jest ciężko.Zwłaszcza że wyniki usg prenatalnego nie wyszły mi zbyt kolorowo.Wiem,że duze znaczenie w ryzyku Trisomii ma wiek.Msm 38lat.Ale NT też mnie martwi 2,3 .Lekarz stwierdził że w obrazie usg jest ok,ale bardzo się martwię.Czekam jeszcze na wynik Pappa.Nie dość że przeżywam że nie będę nigdy miała córeczki,to dodatkowo się marywię,żeby dziecko zdrowe było.Nic mi się nie chce czar prysł,mam dość.
Chłopcy bliźniacy poczęci dzień przed owulacją.@serena22 a możesz napisać jak wiesz kiedy zostali poczęci chłopcy ? Jaka była twoja dieta, styl życia itd. Plus twój partner ?
Wiesz co Ci powiem, że mi się wydaje że rodzina tez ma duży wpływ na nasze emocje. Mogłabym sporo tutaj pisać jak wszyscy mi życzyli kolejnego syna. Liczyli do samego końca ze jednak nie będzie to dziewczynka. To jest bardzo przykre. Nie dość, że musisz się uporać ze sobą to jeszcze rodzina zamiast wspierać to utwierdza nas w tym niechcianym emocjonalnym stanie. Nie obwiniaj się o stratę syna w 28 tyg. To nie jest twoja wina. Czasami tak się po prostu dzieje. Idź jeszcze raz na usg. Upewnij się.Teraz wiem,że nie byłam gotowa na dziecko.Mimo,że łtumaczyłam sobie że liczę się z tym że będzie chłopak.Jest mi wstyd.Nastawiłam się tak bardzo na córkę,że wiem że krzywdzę to dzieciątko.Wbiłam sobie do głowy że tym razem na pewno się uda.Wyobrażałam sobie moją wymarzoną księżniczkę.Wszystkim wokól udała się córka po 2 synach,więc u mnie bedzie tak samo myślałam. Jest mi źle i wstyd tym bardziej że takie same odczucia miałam w drugiej ciąży.Rozpaczałam,aż w 28 tyg.straciłam synka.Do tej pory mam wyrzuty sumienia.Ale widać niczego mnie to nie nauczyło.Największą satysfakcję będzie miała moja rodzina.U mnie w rodzinie sami chłopcy,tylko brat ma parkę.Tak bardzo to boli a nikt tego nie rozumie.Nie wiem ile czasu jeszcze potrzebuje na przestawienie się bo na razie mi to nie wychodzi.