kaarinka
Zaciekawiona BB
myslisz ze to siusiak? dla mnie to nozki
Siusiak raczej
Teraz jak mam juz 8letnia córkę to jestem zachwycona tym jaka jest cudowna między nami relacja. Choć zainteresowania ma typowo chłopięce,lalkami nawet się nie bawi,tylko samochody,dinozaury,piłka nożna i sport ogólnie.nie lubi słodkiego różu tylko skórę i trepycoś z tego życia płodowego chyba zaskoczyło Hahahahaha
Nie potrafię tego wytłumaczyć...jest po prostu coś między mną a nią co tworzy nierozerwalna więź,rozumiemy się bez słów, razem lubimy zakupy, tulenie się bez końca, spacery i rozmowy o życiu. Pomaga mi bardzo w domu już w tym wieku. Uważam ze z synem byłoby inaczej. Chociaż jeśli trafilby się syn nie byłoby tragedii rzecz jasnadla mnie najważniejsze że zdrowe!
Oczywiście ze najważniejsze ze zdrowe !!
To o czym piszesz- właśnie wiem ze tego będzie mi brakowało najbardziej.. relacja córka-matka=przyjaciółka. Tak jak mam z moja mama. Wg mnie z synem takich relacji nie ma i nie będzie. Ja od zawsze marzyłam o córci i myślałam ze jak nie udało się za pierwszym razem, potem drugim to za trzecim już na pewno. Ale Jednak nie
I kurcze,tak to boli...
Trzymam kciuki za Ciebie !@mycha_00 u mnie jest podobnie, przed ciążą nie wyobrażałam sobie być mamą córki, a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć córki. Po mimo, że moja córka ma 3,5 roku i ma jeszcze tysiące myśli i sto razy zmienia zdanie, to doskonale wiem, że w przyszłości będziemy przyjaciółkami. Ale mimo to, gdzieś jeszcze w sercu pragnę mieć synkachcę doświadczyć bycia mamą dla dziewczynki i dla chłopca.