Tak robili, było ok, ale doszlo do rekanalizacji. Lekarz powiedział że trzeba powtórzyć zabieg, ale co z tego jak oni zalamani byli na początku, mają 4 dzieci w wieku 2-8 lat, oni sami 40 i 49 lat, aż niewiarygodne że zaszła.Ale numer... W przyszłym tygodniu mąż mojej przyjaciółki idzie na ten zabieg! A wg lekarzy i badań zabieg był udany? Robili badanie po zabiegu?
reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Nawet nie wiedziałam że takie coś jest możliwe. SzokTak robili, było ok, ale doszlo do rekanalizacji. Lekarz powiedział że trzeba powtórzyć zabieg, ale co z tego jak oni zalamani byli na początku, mają 4 dzieci w wieku 2-8 lat, oni sami 40 i 49 lat, aż niewiarygodne że zaszła.
Elenaa
Fanka BB :)
No nieźle matka natura wygrała. A w jakim czasie po tym zabiegu zaszla? Bo chyba pierwsze kilka miesięcy trzeba stosować dodatkowo inne zabezpieczenie bo te plemniki gdzieś tam mogą jeszcze bycTak robili, było ok, ale doszlo do rekanalizacji. Lekarz powiedział że trzeba powtórzyć zabieg, ale co z tego jak oni zalamani byli na początku, mają 4 dzieci w wieku 2-8 lat, oni sami 40 i 49 lat, aż niewiarygodne że zaszła.
Paula000
Zaangażowana w BB
Na to są badania. Lekarz ponoć mówi kiedy jest bezpiecznieNo nieźle matka natura wygrała. A w jakim czasie po tym zabiegu zaszla? Bo chyba pierwsze kilka miesięcy trzeba stosować dodatkowo inne zabezpieczenie bo te plemniki gdzieś tam mogą jeszcze byc
Megi_Meg
@Anga79 Ja osobiście nie bardzo wierzę w to, dla mnie to jest niemożliwe. Musiałaby mieć cykle krótsze niż 20 dni, choć nawet przy takich cyklach ciężko o owulację, bo te z kolei lubią być bezowulacyjne.
A u mnie taki numer, według testów owulacyjnych i według temperatury, owulacja powinna być w środę, a monitoring pokazuje, że dziś. Gdybym zaufała testom i temperaturze, to wmawiałabym wszystkim, że starałam się o syna w owulację, a prawda byłaby taka, że 2 dni wcześniej.
A u mnie taki numer, według testów owulacyjnych i według temperatury, owulacja powinna być w środę, a monitoring pokazuje, że dziś. Gdybym zaufała testom i temperaturze, to wmawiałabym wszystkim, że starałam się o syna w owulację, a prawda byłaby taka, że 2 dni wcześniej.
Paula000
Zaangażowana w BB
U mnie też tak jest. Owu 2 dni później niż wskazują testy i inne objawy. Dlatego chodzę na monitoring owulacji@Anga79 Ja osobiście nie bardzo wierzę w to, dla mnie to jest niemożliwe. Musiałaby mieć cykle krótsze niż 20 dni, choć nawet przy takich cyklach ciężko o owulację, bo te z kolei lubią być bezowulacyjne.
Megi_Meg
U mnie też tak jest. Owu 2 dni później niż wskazują testy i inne objawy. Dlatego chodzę na monitoring owulacji
Może właśnie z takich pomyłek pojawiają się córki z niby owulacji. Ja teraz już wiem, że jak już zacznę się strać to będę regularnie na monitoring chodzić.
reklama
Paula000
Zaangażowana w BB
Myślisz że 2 dni przed owu to już na córkę?Może właśnie z takich pomyłek pojawiają się córki z niby owulacji. Ja teraz już wiem, że jak już zacznę się strać to będę regularnie na monitoring chodzić.
Podziel się: