reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny jako że doskonale znacie swoje cykle i wszystkie objawy owulacji.. Chciałam Was zapytać czy to normalne że bolą mnie sutki? Doslownie nie mogę ich dotknąć. Nigdy tak nie miałam. Jestem tuż po owulacji, bolą od jakiś 3 dni może

U mnie to plus niebieskie żyły na piersiach były pierwszym objawem ciąży na dużo przed pozytywnym testem

reklama
Też wystąpił u mnie zaraz od owulacji 3 dni po ale nie brałam tego pod uwagę że odrazu ciąża bo każdy mówił że to niemożliwe żeby tak szybko bolały, swędziały i mrowily piersi i sutki...a jednak ☺️

Mnie już potem bolały nawet krople wody spadające jak się myłam i choć testy pokazywały jedna kreska czułam że to musi być ciąża bo to chore! I faktycznie 3 dni już przed okresem dwie kreski ☺️

Dziewczyny jako że doskonale znacie swoje cykle i wszystkie objawy owulacji.. Chciałam Was zapytać czy to normalne że bolą mnie sutki? Doslownie nie mogę ich dotknąć. Nigdy tak nie miałam. Jestem tuż po owulacji, bolą od jakiś 3 dni może

Ja tak mam co miesiąc :) do tego stopnia, że biustonosz mnie uwiera. To zależy od stężenia hormonów.

reklama
Myślisz że to dobrze czy źle?

Wiesz co... ja akurat walczę z hormonami bo mam wszytko zaburzone. Lekarz powiedział, że to normalny objaw.
Odnośnie testosteronu, ginekolog mi kiedyś powiedział, że wysoki poziom testosteronu sprzyja poczęciu chłopców. Ja mam teraz powyżej normy, przed ciążą z córką miałam bardzo niski.

Do góry