reklama
princess_88
Fanka BB :)
U nas raczej się nie udało - dziś na teście nie ma już bladej kreski, wiec czekam spokojnie na @ i od nowego cyklu znów staranka. A tak bardzo nie chciałam znów brać CLO bo bardzo mi wypadają po nim włosy
ale trzeba to trzeba.
princess_88
Ja w poniedzialek ide do Gina po nowa partie CLO albo na betę jeżeli @ jednak nie przyjdzie... wiec oby do poniedziałku! Trzymam za Ciebie kciuki Musi być dobrze. W drugiej ciąży miałam tez delikatne spadki temperatury ale mimo wszystko było ok. Z kolei przy dwóch poronieniach nagle spadła temperatura i koniec.No właśnie. Ale mam postanowienie w weekend nie testuje, nie mierze temperatury. Przyjdzie @ no to trudno, życie. Nie przyjdzie w poniedziałek pójdę na bete :-) na dniach mam urodziny więc albo będę mieć zryty humor albo dobry![]()
Sabrina32
Kochana a masz jakieś zalecenia do clo? Ja miałam przepisana lamette bo lewy jajnik nie pracuje wogole ale nie wybrałam jej bo boje się strasznie wad płodu... I właśnie wyczytałam że po clo może być podobnie...Ja w poniedzialek ide do Gina po nowa partie CLO albo na betę jeżeli @ jednak nie przyjdzie... wiec oby do poniedziałku! Trzymam za Ciebie kciuki Musi być dobrze. W drugiej ciąży miałam tez delikatne spadki temperatury ale mimo wszystko było ok. Z kolei przy dwóch poronieniach nagle spadła temperatura i koniec.
Ostatnia edycja:
reklama
Dwa+Trzy
Miałam spróbować dzisiaj wieczorem tego O+12 ale po zrobieniu testu mi się odechciało
Kreska testowa jest jeszcze ciemniejsza od kontrolnej. Ból ten okropny minął , plamienia wszelkie ustały ale teraz to już sama sobie nie wierzę 
Podziel się: