reklama
ania280891
Fanka BB :)
A ja nadal nie mam @ ;( Ćmić też przestało
Czym można tą @ przywołać?! Coś czuję, że skończy się to tabsami :/
Moja mama zawsze robiła tak: nospa, czerwone wino + gorąca kąpiel i zawsze działało
Megi_Meg
A ja nadal nie mam @ ;( Ćmić też przestało
Czym można tą @ przywołać?! Coś czuję, że skończy się to tabsami :/
Gorąca kąpiel i sauna - na mnie zawsze działa. Ja praktycznie mam z tym problem co miesiąc, a nie zawsze mam tabletki, więc musze sobie jakoś radzić
Megi_Meg
A co najśmieszniejsze, mąż do mnie mówi: wczoraj jeszcze @ nie chciałaś a dzisiaj ją od rana wyklinasz i przywołujesz to chcesz tej ciąży, czy nie?
Faceci ..![]()
Dlatego ja z moim mężem na ten temat nigdy nie rozmawiam [emoji23][emoji23] na temat mojego cyklu nic nie wie, chyba że mam @ to śpię 2 metry dalej krzyczą, że jestem niedostępna [emoji23]
gorligorligor
Ponad : 9 l, prawie 8 l, 3,5l i rokTak już jest, że nigdy nie wiemy co przyniesie los, ale wiem.po sobie że lepiej nastawić się na syna i być cudownie zaskoczoną księżniczką, niż się rozczarować niespelnionym marzeniem. Jak będziesz gotowa na kolejnego syna, to dopiero wtedy będzie właściwy czas.
Przypomnij w jakim wieku masz chłopców?
Najmłodszy to jeszcze maluszek , rzeczywiście jeszcze chwila bez starań się przyda.Ponad : 9 l, prawie 8 l, 3,5l i rok
reklama
Dwa+Trzy
Mój doskonale wie, kiedy są dni płodne bo robię się łagodna jak mięciutki baranek hahahahahaDlatego ja z moim mężem na ten temat nigdy nie rozmawiam [emoji23][emoji23] na temat mojego cyklu nic nie wie, chyba że mam @ to śpię 2 metry dalej krzyczą, że jestem niedostępna [emoji23]
Kiedy @ też wie z zupełnie odwrotnych przyczyn hahaha Po wczorajszym dniu sam się zdziwił, że @ jeszcze nie ma
Podziel się: