Megi_Meg
Fanka BB :)
BetaHcg z dzisiaj 460Musi się udać!
Myślę, że możesz po woli wybierać imię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w nowym roku.
U mnie ostatnio choroba szaleje wszyscy domownicy po kolei działaj zdałam sobie sprawę że to już miesiąc się ciągnie [emoji24]
@Onaa.86 bardzo mu przykro [emoji22]
Wszystkim z dwoma kreskami serdecznie gratuluję [emoji7]
@mis0890 @Megi_Meg trzymam kciuki za chłopaków u Was, nam nadzieję że będziecie początkiem niebieskiej fali na którą i ja się zalapie [emoji16]
@martoosia04 a wcześniej przed owulacją u Was w ogóle nie było sexow ?
Jest książka o planowaniu płci i jest napisane że musi wszystko że sobą zagrać dieta czas owulacji i częstotliwość współżycia jak czegoś nie dopilnujemy to nici z planowania. Czytałam też że plemniki chowają show i dojrzewają w macicy i czekają na właściwy moment jeżeli dojrzeje ten dziewczynkowy i dojdzie do jajeczkowania to nawet jeżeli dołożymy świeżych zolniezykow to i tak wygra ten dziewczynkowy.
Tak czytałam ile w tym prawdy nie zbadamy ale ja się tego właśnie trzymam.
Seks ostatni był 01.12 ale bez finiszu w środku. A docelowy 05.12 juz w finiszem.
Rzeczywiście jest inaczej niż przy chlopcach, jesteśmy na zupełnie innym etapie naszego zycia, to jest mój czas na delektowanie się każdą chwilą z córcią .@Anga79 - a mi się podoba spora różnica wieku, ze względu na to, że fajnie po latach znowu poczuć niemowlaka, wtedy już na luzie i bez stresu do wszystkiego się podchodzi, a i starsze dzieci zawsze coś mogą pomóc. Tobie zleciał szybko rok, a mi szybko zleciały 4 lata ! pamiętam jak już byłam zmęczona i mówiłam, że mógłby ten czas szybciej lecieć, a teraz tęsknie za tym, dlatego plan mam taki, że z drugim dzieckiem wykorzystam każdą minutę i postaram się nie narzekać![]()
Znam ten ból, przytulam kochanaDzięki dziewczyny ale to już 8 tydz według pomiarów. Według OM końcówka 9-tego. Duże baby już na usg było widać tylko nieruchome [emoji24][emoji24] ja już nie wierze w cud. Ale dziękuje.
Już musiało bić serduszko i może ze dwa dni temu się zatrzymało? Może wczoraj? Tak by to mniej więcej zgadzało się. Nie chce już smęcić.
życie...spuchnięta od płaczu już jestem. Serce pęka...nic nie poradzę. Mam do siebie żal bo może sobie wmowilam ze coś będzie nie tak, niestety byłam tak nastawiona [emoji853][emoji853]