reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
6 dni od zagnieżdżenia tak naprawdę a nie od zapłodnienia (czyli owulacji), to tylko chwyt marketingowyTen Pink ma napisane "super czuły - wykrywa ciążę 6 dni wcześniej". Ale nie dam się skusić![]()
Mi ten płytowy pokazał krechę 4 dni przed terminem @
Ale u mnie to tylko BabyBoom się nie sprawdził bo dzień przed terminem pokazał ledwo widoczny cień
Megi_Meg
6 dni od zagnieżdżenia tak naprawdę a nie od zapłodnienia (czyli owulacji), to tylko chwyt marketingowy
Mi ten płytowy pokazał krechę 4 dni przed terminem @![]()
Ale u mnie to tylko BabyBoom się nie sprawdził bo dzień przed terminem pokazał ledwo widoczny cień![]()
Tak, wiem, że to od zagnieżdżenia. A tak w ogóle jak się czujesz ?
Dwa+Trzy
Dzisiaj z rana marudziłam, że objawy znikają i wróciłam do domu z bólem podbrzusza i kłuciem szyjki więc poleżałam sobieTak, wiem, że to od zagnieżdżenia. A tak w ogóle jak się czujesz ?
Prywatnie też moi lekarze nie mają terminu a iść do pierwszego lepszego to bez sensu.
Dwa+Trzy
No właśnie widzę, że ten cykl nie daje Ci spokojuCzuję się jak psychopatka, wybaczcie mi za marudzenie. Mam przeźroczysty śluz podbarwiony krwią !
Ile dni minęło od owulacji?
Megi_Meg
No właśnie widzę, że ten cykl nie daje Ci spokoju
Ile dni minęło od owulacji?
11, w niedziele powinnam dostać @, jeśli chodzi o miesiączki - aplikacja nigdy się nie myli. Mam serdecznie dość tego cyklu, nie wspomnę o samopoczuciu.
milla01
Mówię Ci,tylko spokój Cię uratujeCzuję się jak psychopatka, wybaczcie mi za marudzenie. Mam przeźroczysty śluz podbarwiony krwią !
mis0890
...chyba nie tylko JąMówię Ci,tylko spokój Cię uratuje![]()
reklama
Megi_Meg
...chyba nie tylko Ją![]()
A jak u Was? Żona dobrze się czuje ? Kiedy macie USG genetyczne ?
Podziel się: