reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Leżę a od czwartku z okropną jelitówką :/ Choć patrząc na długość trwania to może nasilone objawy ciążowe. Nie mogę wstać choćbym chciała bo od razu wiszę nad muszlą. Nie wiem jak dojadę na USG bo nie jestem w stanie nawet głowy podnieść na 5 minut :/@Dwa+Trzy jak tam?
Ostatnia edycja:
milla01
Ja miałam coś takiego i trafiłam w 6tyg do szpitala. Odwodnilam się w końcu i w szpitalu poznałam nowa jednostkę chorobowa "niepowsciagliwe wymioty ciężarnych" Może podjedź na IP?Leżę a od czwartku z okropną jelitówką :/ Choć patrząc na długość trwania to może nasilone objawy ciążowe. Nie mogę wstać choćbym chciała bo od razu wiszę nad muszlą. Nie wiem jak dojadę na USG bo nie jestem w stanie nawet głowy podnieść na 5 minut :/
Dwa+Trzy
Przerabiałam to w pierwszej ciąży ale wtedy zrobili ze mnie panikującą pierworódkę choć pamiętam, że dostałam czopki przeciwwymiotne. Z tą różnicą, że teraz chudnę a wtedy mimo wymiotów tyłam.Ja miałam coś takiego i trafiłam w 6tyg do szpitala. Odwodnilam się w końcu i w szpitalu poznałam nowa jednostkę chorobowa "niepowsciagliwe wymioty ciężarnych" Może podjedź na IP?
Dzisiaj z rana było jakby lepiej ale teraz głowa mi pęka, chyba przez ciśnienie.
Łudzę się, że jednak uda mi się w środę dojechać i ona coś przy okazji zaradzi.
Megi_Meg
Dziewczyny, poratujecie dziewczynkowymi wytycznymi, które daaawno temu przygotowała piranha? Lub macie jakieś nówki, działające?![]()
Hej, za czasów piranhy mnie tu nie było i nie wiem ile % skuteczności było/jest w tym co Ona pisała. Ja mam córkę z kilku dni przed owulacją + dieta dziewczynkowa, koleżanka zrobiła ten sam schemat i pod serecem nosi córeczkę.
Podasz dziewczynkowe wytyczne, dieta i suple? Ja kilka lat temu się udzielałam i próbowałam, jednak musiałam odpuścić. Teraz chciałabym jeszcze raz spróbować, tylko że nie wiem gdzie szukać tych informacjiHej, za czasów piranhy mnie tu nie było i nie wiem ile % skuteczności było/jest w tym co Ona pisała. Ja mam córkę z kilku dni przed owulacją + dieta dziewczynkowa, koleżanka zrobiła ten sam schemat i pod serecem nosi córeczkę.

Megi_Meg
Podasz dziewczynkowe wytyczne, dieta i suple? Ja kilka lat temu się udzielałam i próbowałam, jednak musiałam odpuścić. Teraz chciałabym jeszcze raz spróbować, tylko że nie wiem gdzie szukać tych informacji [emoji28] będę wdzięczna jeśli podeślecie mi je [emoji8]
Problem taki, że ja wytycznych nie mam i nigdy nie miałam [emoji23][emoji23] planując ciąże - nie planowałam płci. Wszytko wyszło samo z siebie, a po fakcie okazało się, że to co zrobiłam było pod dziewczynkę
Dwa+Trzy
Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu! (Najprawdopodobniej nigdy go tam nie było!!)
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3
Poza tym, że ja nadal nie funkcjonuje przez te mdłości ale to nic, najważniejsze, że nie ma już zagrożenia!
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! <3
Poza tym, że ja nadal nie funkcjonuje przez te mdłości ale to nic, najważniejsze, że nie ma już zagrożenia!
reklama
martoosia04
Wczoraj stał się CUD!! Po krwiaku nie ma śladu! (Najprawdopodobniej nigdy go tam nie było!!)
Kropka ma 0,67cm, 6t4d, serducho bije jak dzwon i wszystko w jak najlepszym porządku! Poza tym, że ja nadal nie funkcjonuje przez te mdłości ale to nic, najważniejsze, że nie ma już zagrożenia!
Super!!!! Widzisz jak pięknie sie wszystko układa? [emoji173]️ oby tak dalej.
Podziel się: