Szczęśliwa3
Fanka BB :)
Jaka tu cisza...
Ja na razie muszę poczekać z ciążą bo od kilku tygodni zmagam się z bardzo silnym bólem kręgosłupa pomagają jedynie zastrzyki czekam na wizytę u neurologa i ortopedy i zobaczymy czy w ogóle jeszcze mogę myśleć o ciąży
Na razie mimo wszystko marzę
walczę z ph chociaż już nie wiem co robić dieta zadania a ph moczu tylko 6 a sprawdzałam jakie miałam wcześniej w ciąży z córka 6 więc też nie kwaśne, z synem przed ciążą 6 pierwsze badanie w ciąży 7
i bądź tu mądry i pisz wiersze za to mam wysoki ale nie po za granicę poziom sodu i potasu co jest ponoć na plus przy staraniach o chłopca.
U mnie co ciążą to gorzej więc aż się boję kolejnej bo już pierwsza była straszna
Z obrączki za każdym razem wychodzi mi co innego także nie wierzę.
Czekamy na info co się ujawni w brzuszka zaciążonych, może w końcu uda nam się znaleźć receptę na wymarzoną płeć
Miłego dnia wszystkim.
Ja na razie muszę poczekać z ciążą bo od kilku tygodni zmagam się z bardzo silnym bólem kręgosłupa pomagają jedynie zastrzyki czekam na wizytę u neurologa i ortopedy i zobaczymy czy w ogóle jeszcze mogę myśleć o ciąży

Na razie mimo wszystko marzę

U mnie co ciążą to gorzej więc aż się boję kolejnej bo już pierwsza była straszna

Z obrączki za każdym razem wychodzi mi co innego także nie wierzę.
Czekamy na info co się ujawni w brzuszka zaciążonych, może w końcu uda nam się znaleźć receptę na wymarzoną płeć

Miłego dnia wszystkim.