Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Ludźmi bym się nie przejmowałaU nas tez pewnie zweryfikuje życie, trafi mi sie wyjec do potęgi n-tej to będę nietykalna przez meża przez minimum 5 lata potem to będę juz poprostu za stara
Ale na obecną chwile myślę ze na 4te dziecko moglibyśmy sobie pozwolić bez zmiany domu i samochodu. I finansowo myślę że też spokojnie. Ja w tej ciazy nie licząc pierwszego trymestru to dobrze sie czuje, przede wszystkim mam inne podejście. Naprawdę dwie pierwsze ciążę to bylo odliczanie dni do porodu, tak sie wszystkim martwiłam i stresowalam. Teraz zdecydowanie wiecej mam zdrowego rozsądku i luzu. W sumie do czasu ogłoszenia epidemii bylam bardzo aktywna, co chwila gdzies jeździłam, cos załatwialam, teraz dopiero siadlam na tylku bo wychodzic nie moznaale swiadomie to nie wiem czy bym sie zdecydowała, mnie denerwuje reakcja otoczenia na rodziny inne od schematu 2+2 czy 2+1. Jeszcze moze 2+3 jest teraz coraz bardziej popularne, ale 2+4 to juz chyba nie do przetrawienia
musiałabym się chyba tłumaczyć ze to czwarte dziecko przyjete z miłością i radością aniżeli jakas tragedia
![]()
Młodszy był wyjcem-wymuszaczem
Pytałam o fotkę Synka, na której widać, że jest Synkiem - wrzucałaś kiedyś? Bo ja chyba nawet nuba nie kojarzę.