Na razie ciężko mi w to uwierzyć, ale ponoć dziewczynkaOoo pochwal się kto u Ciebie mieszka![]()
reklama

Truskawka11
Fanka BB :)

Hehehe to nieźlePierwsza była wpadka 4 dni przed owu, drugi był przerywany za późno przerwanyw sama owu ( syn) . 3 raz było dwa razy 4 i 3 dni przed owu
 chyba trzeba iść na zywiolSuper, gratuluję!!!! Niech juz tak zostanie!Na razie ciężko mi w to uwierzyć, ale ponoć dziewczynkapierwszy raz usłyszałam to słowo, bo z chłopcami nub sterczał już w 11tc. Czekam na potwierdzenie za 3 tyg i mam nadzieję, że to prawda
![]()
kinga30

Dwa razy był tylko jeden strzał niezabezpieczony, za 3 razem było dzień po dniuHehehe to nieźlechcialabym taka właśnie wpadkę z dziewczynka
chyba trzeba iść na zywiol
. Tylko nie zrozumialam tego, 3 raz było dwa razy 4 i 3 dni przed owu?
kinga30

GratulacjeNa razie ciężko mi w to uwierzyć, ale ponoć dziewczynkapierwszy raz usłyszałam to słowo, bo z chłopcami nub sterczał już w 11tc. Czekam na potwierdzenie za 3 tyg i mam nadzieję, że to prawda
![]()
Truskawka11

Nie znam Twojej historii, ale gdybym tak miała, to bym posikala sie że szczęścia:-). Widzę, że Ty też jesteś z tego powodu szczęśliwa.. :-) GratulacjeNa razie ciężko mi w to uwierzyć, ale ponoć dziewczynkapierwszy raz usłyszałam to słowo, bo z chłopcami nub sterczał już w 11tc. Czekam na potwierdzenie za 3 tyg i mam nadzieję, że to prawda
![]()
Truskawka11

Celowanie*Nie znam Twojej historii, ale gdybym tak miała, to bym posikala sie że szczęścia:-). Widzę, że Ty też jesteś z tego powodu szczęśliwa.. :-) Gratulacje. Czy to było całowanie na te akurat plec?
Megi_Meg

Na razie ciężko mi w to uwierzyć, ale ponoć dziewczynkapierwszy raz usłyszałam to słowo, bo z chłopcami nub sterczał już w 11tc. Czekam na potwierdzenie za 3 tyg i mam nadzieję, że to prawda
![]()
Trzymam mocno kciuki żeby już tak zostało !
Katy29

Ja obalam każdy mit.Czy którejs z Was udało się tak ,,zrobic" córeczkę?? Czy wyszedł syn z takiej kombinacji?![]()
Przy drugim dziecku był stosunek dokaldnir w owulacje. Więc szansa na chłopca powinna bycc wysoka, ba ja byłam pewna że będzie upragniony synek. Okazało się że dziewczynka. Której oczywiście bym nie zamieniła teraz na chłopaka ale tak jak mówię tu zależy tylko i wyłącznie od faceta chyba i tgeo jaki plemnik da.
reklama

Truskawka11

To zależy, czy był jeden strzal, czy wcześniej współżycie, które oslabiaja plemniki...Ja obalam każdy mit.
Przy drugim dziecku był stosunek dokaldnir w owulacje. Więc szansa na chłopca powinna bycc wysoka, ba ja byłam pewna że będzie upragniony synek. Okazało się że dziewczynka. Której oczywiście bym nie zamieniła teraz na chłopaka ale tak jak mówię tu zależy tylko i wyłącznie od faceta chyba i tgeo jaki plemnik da.

Podziel się: