Katy29
Fanka BB :)
Tak, mąż pali papierosya masz moze diete typowo dziewczynkowa, zazywasz cos specjalnego albo Twoj maz??? Moze zdradzisz sekret???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, mąż pali papierosya masz moze diete typowo dziewczynkowa, zazywasz cos specjalnego albo Twoj maz??? Moze zdradzisz sekret???
To u mnie raczej krótkie kreseczki wskazujące na wargiDokładnie 19.12.2019 rokuto był 16-17 tc.
Nie chce robic nadziei, ale dla mnie usg połówkowe jest najabrdziej wiarygodne. Jesli 3 kreski kończą sie mniej wiecej wraz z rozpoczęciem kosci udowej to dziewczynka, jeśli są o wiele dluzsze to chlopczyk.
Potwierdzona dziewczynka, dziś 16tydz i 4 dzień.
Czyli na potty była spuchnięta lechtaczka. Obalam wszystkie mity bo nie mam mdłości wymiotów czuję się świetnie wyglądam świetnie. Będzie trzecia dziewczynka. No chyba że ktoś w tym tyg miał 3 kreski a jednak wyszedł chłopiec to się zgłosić bo nie wiem czy mogę już się nastawiać na dziewczynkę czy się wstrzymać.
Hehe moj M przy pierwszym synku kopcił a przy drugim nic a nic.Tak, mąż pali papierosywięc wydaje mi się że to ma duży wpływ. I je dużo fastfoodow.
A tak serio to próbuj zaraz po okresie. Chhoc ciąż wątpię że te metody działają.
Czy ja wiem mój męczy swoje plemniki na rowerze szosowym (tam siodelko jest wyjątkowo niewygodne) przez caly rok i ma dwoch synowMój mąż nigdy nie palił, ale dyskwalifikują go gorące kąpiele i sauna i dopóki tych nawyków nie zmieni to mogę zapomnieć o tym żeby mieć syna haha
Czy ja wiem mój męczy swoje plemniki na rowerze szosowym (tam siodelko jest wyjątkowo niewygodne) przez caly rok i ma dwoch synow![]()
A widzisz, a Rafal Majka ma córke i syna :-) a on napewno wiecej jezdzi od mojego mezaMam dwóch kolegów, którzy są zawodowymi kolarzami, jeden ma 2 synów, drugi jednego![]()
No to popros aby zrezygnował dla Ciebie :-) wynagrodzisz mu jak urodzisz mu syna (no ja wiem ze mu obojętna płeć), ale skoro to Twoje marzenie, to niech pomoże Ci zrealizować :-)Nie znam nikogo kto przesiaduje w saunie i we wrzątku i ma synapo czymś takim, aż dziwne, że jakieś plemniki jeszcze są. Normalnie po 20 minutach w saunie potrzebne jest 48h na regenerację nasienia. A żebym ja miała nadzieje, to na 3 miesiące musiałby odpuścić.
ZobaczymyA widzisz, a Rafal Majka ma córke i syna :-) a on napewno wiecej jezdzi od mojego mezaczyli wbrew pozorom to czynnik chyba bez znaczenia skoro mozna miec dzieci obu płci, albo przewaga chlopcow nawet po Twoich kolegach :-)
No to popros aby zrezygnował dla Ciebie :-) wynagrodzisz mu jak urodzisz mu syna (no ja wiem ze mu obojętna płeć), ale skoro to Twoje marzenie, to niech pomoże Ci zrealizować :-)