Jak samopoczucie?A ja się trochę wystraszyłam tego USG dzisiaj, że jeszcze nie widać, ale widocznie to szybkood 3 dni bolą mnie bardzo piersi, a tak to czuje się dobrze
![]()
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Ból piersi, pryszcze, zmęczenie, senność, wahania nastroju, a oprócz tego bunt mojego 2 latkaJak samopoczucie?

No zaczęło się, niestety. Teraz wiesz już na pewno że jesteś w ciąży. Mój ma już prawie 3,5 roku więc więcej rozumie ale już boję się co będzie gdy pojawi się drugie dziecko...Ból piersi, pryszcze, zmęczenie, senność, wahania nastroju, a oprócz tego bunt mojego 2 latkaa co tam u Was ?
olka11135
Fanka BB :)
Mam takie same odczucia po wczorajszym usgTętno 161, główka okrągła , a nub płaściutko wzdłuż kręgosłupa . Poziom hcg też miałam wysoki i spore przyrosty. W połączeniu z wiadomością, że maluszek jest zdrowy i wszystkie pomiary są idealne, to wiadomość, o córce to byłaby wisienka na torcie . Pozostaje mi tylko czekać na 18 lipca i potwierdzenie tych przeczuć
![]()
Nub wskazuje na dziewczynkę. Natomiast co do reszty cóż... Ja bardzo chciałam drugiego synka. Córka za to chciała siostrę. Wszystkie zabobony wskazywały na dziewczynkę. Ciaza z lewego jajnika, wysokie tętno, wysoka beta, wymioty, chinski kalendarz itd.
No ale nub był mocno chłopięcy i urodziłam chłopca

Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Pewna to będę , we wtorek jak usłyszę serduszkoNo zaczęło się, niestety. Teraz wiesz już na pewno że jesteś w ciąży. Mój ma już prawie 3,5 roku więc więcej rozumie ale już boję się co będzie gdy pojawi się drugie dziecko...

Spokojnie tak będzie.Pewna to będę , we wtorek jak usłyszę serduszko![]()
laurelle
Fanka BB :)
Hejka! Zazdroszcze czekajacym na córeczke (tak pozytywnie)
Ja stwierdziłam, że zaczniemy na wakacjach się starać. Mam przeczucie, że uda się nam szybko
tak jak z synkiem
Czyli jeszcze jeden okres przede mną i działamy
Łudzę się, że miesiąc dłużej suplementacji zbliży mnie do dziewczynki...
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Hej, ja mam podejście takie, żeby myśleć w tej sprawie pozytywnie. Uwierz, że będziesz mieć córkę i fajnie będzie Ci z tą myślą. A jak już będziesz w ciąży to i tak myślenie trochę się zmieni. Wiadomo, że pragnę, aby to była dziewczynka i wmawiam sobie że tak jest, ale prawda jest taka, że zależy mi właśnie na tej ciąży, żeby było wszystko ok, żeby dzidzia się zdrowo rozwijała itp niezależnie od tego, kto tam mieszka w brzuchuHejka! Zazdroszcze czekajacym na córeczke (tak pozytywnie)Ja stwierdziłam, że zaczniemy na wakacjach się starać. Mam przeczucie, że uda się nam szybko
tak jak z synkiem
Czyli jeszcze jeden okres przede mną i działamy
Łudzę się, że miesiąc dłużej suplementacji zbliży mnie do dziewczynki...
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Jestem po wizycie. Serce bije, z dzieckiem wszystko okBól piersi, pryszcze, zmęczenie, senność, wahania nastroju, a oprócz tego bunt mojego 2 latkaa co tam u Was ?
reklama
Widzisz. Wszystko ok. GratulujeJestem po wizycie. Serce bije, z dzieckiem wszystko ok, ale mam małego krwiaka i mam brać luteinę dopochwowo
Podziel się: