reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

poczytałam i zapomniałam co miałam napisać:zawstydzona/y:

Aniu Anisia jest przesłodka:-):-)a tak w ogóle to rzadko nas odwiedzasz:-p:-p:-p:-):-)
Gosia super , że na usg wyszło wszystko dobrze:-):-) jesteś już spokojniejsza?:-)no i fotkę dostałaś? pochwal się:-):-)
Pyszczku szczypiorku Ty nasz:-):-)jeszcze troszkę i będziesz miała brzuszek:-):-)
Margarittko kochana, ja też tak myślałam, a tu...doopaa i walczymy dalej:-)jak tam mamita i dziewczynki?:-)no i jeszcze troszkę i Ty przyjedziesz:-)buziole wielkie:****
Kiki gdzie jesteś?
Jarzębinkokiedy będziemy wiedziały kogo masz pod serduszkiem?:-)
Anufifi ja trzymam, bardzo, bardzo mocno za dziś:tak::tak::tak::tak:
Pati zdrówka dla Dominika
Okruszek
witam:-)
Bershka super wypoczynek :-)
kogo pominęłam?:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Kochane
Swieta swieta i po swietach... :)))
No i pogoda sie poprawila :)
U nas sloneczko i cieplutko....jestesmy juz po spacerku..teraz mlody zalicza dzinną drzemkę :))))

Beti to fakt opuscilam sie..
ale jak tu siedziec w domu przed kompem jak na dworze wiosna :))))
A tak serio to u nas duzo se dzieje....dom, szkola itp.
Moze byc tak ze niebawem czeka nas przeprowadzka...wiec na brak atrakcji narzekac nie moge :)
Ale zagladam do Was i poczytuję :)))

kiedy ja tak będę spacerować z wózeczkiem
taka pogoda, że aż grzech w domu siedzieć
nie mówiłaś, że chcecie sie przeprowadzać:-)no i jak tam szkoła?:-)
u mnie też manjana ostatnio, na brak czasu nie narzekam co wiecej, czasem doba za krótka
buziaki dla Maciusia i zaglądaj do nas częściej:-)jakąś imprezkę przydało by się znowu urządzić:-):-):-):-)

Beti ano dostalam foteczki i nawet na jednej widac jak "mis"tak nazwala bobaska lekarka raczuchna macha:-)jak m pozwoli to wam tu wkleje:-)Bo nie wiem czy doczytalas ale mam zakaz czytania i przebywania na tym forum:p...i faktycznie uspokoila mnie ta wizyta!!
Pyszczku juz szukalam do kiedy sie robi ta przeziernosc karkowa i pisze max 14tydz a jak mam isc ok8maja to juz bedzie koncowka 14 wiec nie wiem sama co robic??

Dziewczyny mam pytanie z innej beczki jako ze jestes blondynka farbkowana i ze jest wiosna i ja tak bardzo bym chciala zrobic cos z wloskami bo odrosciki mnie dobijaja i chcialam sobie zrobic na jasny braz i mam pytanie czy bedzie mi dobrze w ciemniejszych wloskach??macie mnie na nk wiec plizzzzzzzzzzzzzzz ocencie!!!

GIEOSKA ja nie powiem bo nie wiem jak wyglądasz:-(ale mogę ci podpowiedzieć np. z moim przykładem bo ogólnie to miałam zawsze na czarno farbnięte i chciałam odmiany i zmieniłam na blond i szczerze wole siebie w czarnych co powróciłam do nich i tak jeśli komuś jest bardzo dobrze w blond to moze nie warto na ciemny się robic bo wiem po sobie że z ciemny na blond:no:nie tak łatwo zrobić ja straciłam połowe włosów bo miałam popalone co trzeba było skrócić a dotego sie zniszczyły:baffled:

reklama
Gosia po kryjomu wklej maleństwo:-):-) wiesz co tak patrze na Ciebie i zrób sobie narazie taki lekki balejaż z ciemnych
albo wyslij mi swoją fotkę coś pokombinujemy:-):-)

Do góry