kiki750321
Fanka BB :)
witam witam
royanna ja mysle ze macius mial 3 dniuwke moje dzieciaczki tet to przuechodzily..jak dzisiaj macius sie czuje?
pyszczek nie denerwuj sie szkodzi to tobie i twojej dzidzi.zaliczysz jutrzejszy egzamin i juz bedziesz miec z glowy..
tzusia uda sie w nastepnym cyklu jak nie nastepnym to ktorys bedzie owocny zobaczysz..ja obmywalam siusiaxczka chlopca co 2 dni teraz sa starsze i juz robia to same wiec nie mam problemu..
bereshka i jak syneczek kopie mocno ..moja coraz wieksza to i mniej kopie.teraz mam wizyte 1.7..
royanna ja mysle ze macius mial 3 dniuwke moje dzieciaczki tet to przuechodzily..jak dzisiaj macius sie czuje?
pyszczek nie denerwuj sie szkodzi to tobie i twojej dzidzi.zaliczysz jutrzejszy egzamin i juz bedziesz miec z glowy..
tzusia uda sie w nastepnym cyklu jak nie nastepnym to ktorys bedzie owocny zobaczysz..ja obmywalam siusiaxczka chlopca co 2 dni teraz sa starsze i juz robia to same wiec nie mam problemu..
bereshka i jak syneczek kopie mocno ..moja coraz wieksza to i mniej kopie.teraz mam wizyte 1.7..

a pogoda powiem że jest u nas słoneczko ale chmury tez hmm i nie wiem pewnie popada jak to zwyczaj

ta pogoda jest paskudna, kto to slyszał, żeby koniec czerwca był taki zimny??:-( Tempka u mnie 36,8.. nawet 37 nie przekroczyła. W sobote mam egzamin już ostatni i muszę się uczyc:-(Ale mi się nie chce.. Dzis poszłam do Filipka (którym sie opiekuje) a Filipek chory.. jego mama wzięła sobie na dziś urlop i pojechalismy z nim do lekarza. Przeziębiony jest. Szkoda, że nie pobędzie z nim w domku przez ten tydzień to ja bym sie w spokoju nauczyła na ten egzamin.. a tak.. głowa mnie pobolewa i brzuszek nieraz. Już niedlugo się dowiem czy cos tam "piszczy"
heh czy to normalne zeby tak często. Przynajmniej 2 razy na dzień a może i do 3