reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysiu czy mi się wydaje czy pierwszy raz napisałaś że mój Synuś kopie, hihih :-D:-D:-) myślałam że jeszcze liczysz na to że jednak dziewczynką się okaże :) Super że kopie, mój tez wczoraj dawal czadu :) Ciesze się że będę mamusią Synusia :-)

tak tak:-Djuż jestem nastawiona na synka i do brzuszka mówię "Alanku kopiesz mamusie" lub jak patrze na wózio mój to mówie do M że będe niedługo wozić Alanka w wózeczku że trzeba to dla Alanka i tamto:-Dbęde mile zaskoczona jak się okaże że jednak dziewczynka ale jak potwierdzi że synek to także będe happy:-Dps.ja tez małe 2 buteleczki kupie i wiesz co ja nawet do teraz te małe używam a duże lęzą:sorry2:bo jak dziecko nauczy się samemu pić to łatwiej z miejszej butelki i wtedy najwyżej dolewam picia a ta duża niestety problemu tylko stawarzała mojemu synkowi:sorry2:tak wiec małe jak najbardziej:tak::-)

GIEOSKA oj ty pipo zaraz po tyłku mi dostaniesz:sorry::-pale dobrze że jesteż że odezwałaś się i to z takimi fajnymi wiadomościami najpierw weselicho potem morze no no:-)

reklama
Któraś pytała czy Dupka dostałam na swój śluzik. Nie dostałam, przeszło samo:tak:Jest wszystko oki:tak:I prawdopodobnie było to od przeziębienia i kaszlu :tak:

Agniesiak raczej od przemęczenia...sama pisałaś że nabiegałaś się za Filipkiem :tak:ale dobrze że już przeszło i wszystko już dobrze :-)

Patrysiu fajnie że tak się cieszysz że to może być chłopiec :tak: Alanek bardzo ładne imię :-) a jakby się okazało że jednak dziewczynka to miałabyś miłą niespodziankę ;-) najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa :tak:

witam

anufifi ciesze sie ze pierwsza wiadomosc pozytywna i bedzie coraz lepiej

gioeska dobrze ze juz jestes .ze jest wszystko oki..to wybawilas sie napewno na weselu

tusia jeszcze raz gratuluje i zycze zdrowej spokojnej ciezy

paula a ty jak masz sie fajnie juz za chwilke urlop odpoczniesz sobie

patrysia alan sliczne imie bardzo mi sie podoba..

pyszczek mi tez leci ta siarka ale nie zawiele..a szkoda mam nadzieje ze bede miec pokarm

wczoraj bylam u gina i wszystko ok..rozwarcia nie ma..gin mowil ze wydaje mu sie ze donosze do terminu..dalej mowi ze malutka bedzie wazyc od 3.500 do 4kg..pytalam o ceserka mowil ze moge sobie zrobic i juz sama nie mam pojecia jak rodzic..

beti jak urlop odpoczywaj sobie na sloneczku..

agnieszka jak waneska?

KIKI duża córcia się szykuje no i jak będzie mieć te 4 kg:szok::-Dkochana nie wiem jak ty ale ja wtedy wołam cc:-D:zawstydzona/y:ale wiesz 4 poród to może będzie szybko i łatwo zależy jak miałaś poprzednie u mnie to ciężki co skłaniam się ku cc ale gin sn:sorry2:

Kiki tak ja już myślami jestem na urlopie :-D jeszcze godzinka ;-) ale wyjeżdżamy dopiero w czwartek to będę do Was zaglądać :tak:być może jak wrócimy to Ty już urodzisz ;-):-)

ale dziewczyny na mnie nakrzyczaluscie:-(az mi sie smutno zrobilo...ale brak dostepu do netu juz nie byl zalezny ode mnie:-(

Kiki niestety nie wybawilam sie na weselu bo pare dni przed brzuch mnie strasznie bolal i w symie caly czas lezalam..troche przeszlo 3dni temu...za tydz mam ginka i wtedy sie dowiem czy wszystko ok!!

reklama
Do góry