hej witam.
moja @ dobiega końca,trwała 2dni.a teraz wystarczy wkładka.
nie wiem już co otym myślec niechce znowy sie nakręcac.![]()
zgadzam sie zrob bete albo test powtorz na szybko!!moze jednak sie udalo w tym cyklu:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej witam.
moja @ dobiega końca,trwała 2dni.a teraz wystarczy wkładka.
nie wiem już co otym myślec niechce znowy sie nakręcac.![]()
w sobotę rozmawiałam ze znajomą która przy drugim dziecku miała znieczulenie zewnątrzoponowe i odradzała mi ze względu na to że i tak bardzo ją bolało, a do tego od czasu porodu ( 5 lat temu!) ma problemy zdrowotne, męczą ją straszne migreny, bóle pleców i neurolog powiedział że ten stan mógł wywołac lek ze zzo![]()

bo mojemu M pasuje bardzo jechać w czwartek ten no a ja będe koniec 19 tc a początek 20 tc
no ale niewiadomo jak usg jeszcze pokarze i może okazać się 19 tc i powiedzcie czy mogłabym iść w takim tc
Patrysia chyba juz mozesz robic polowkowe badanie..robi sie je do 23-24tc...najlepiej zadzwon do gina i sie spytaj:-)

To dlatego że Paula na urlopie i nie ma kto pisać o poranku
i się nie dowiem, bo tam gdzie będę rodzić nie ma wystarczającej liczby wykwalifikowanych do tego anastezjologów, więc nie mam możliwości wziąć tego znieczulenia 

25 mam kolejną wizytę. Hmm.. jak ja Wam zazdroszczę tych zakupów dla maluszka..
My z M mamy jechac do Ikei jakoś w weekend ( bo wstyd się przyznac ale ja nigdy nie byłam
)
Nad ranem już nie mogę wyleżeć, mały od świtu buszuje, cieszę się że się rusza i w ogóle, ale jak czasem daje czadu, albo podejdzie gdzies pod żebra to aż boli
No i brzusio coraz większy się robi, nie mogę długo siedzieć przed kompem, bo jakoś niewygodnie..A do tego ta zgaga wieczorami...