reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewuszki.;-)
a ja z pytankiem:czy morzecie mi doradzić jakie badania hormonalne
powinna wykonać kobieta. żebym wiedziala,że zemną ok
chodzi mi o progesteron itp..
i czy to w jakieś określone dni cyklu sie robi czy obojetnie?
bo jeśli nie uda się w tym cyklu to chce takowe badanie zrobić.
bo troche zaniepokoiła mnie ta dziwna @ i wogule mam
dużo wyprysków a podczas @ to masakra całe czoło spryszczone :baffled:
więc tak dla spokoju-alo i nie:confused:
pozdrowionka.:-)

reklama
Witajcie dziewuszki.;-)
a ja z pytankiem:czy morzecie mi doradzić jakie badania hormonalne
powinna wykonać kobieta. żebym wiedziala,że zemną ok
chodzi mi o progesteron itp..
i czy to w jakieś określone dni cyklu sie robi czy obojetnie?
bo jeśli nie uda się w tym cyklu to chce takowe badanie zrobić.
bo troche zaniepokoiła mnie ta dziwna @ i wogule mam
dużo wyprysków a podczas @ to masakra całe czoło spryszczone :baffled:
więc tak dla spokoju-alo i nie:confused:
pozdrowionka.:-)

na watku starania watpliwości fajnie ci wszystko powiedzą bo tam maja duuuuze doświadczenie już w tych sprawach:tak:

Witam dziewczynki:-)
Ja nie odzywałam się długo bo nie miałam dostepu do neta jakas awaria:crazy::crazy: I teraz mam tyle zaległości w czytaniu co tam u Waas że nie wiem kiedy zdążę to nadrobić :baffled::baffled:
Czytałam że myslałyście że już się rozpakowałam:happy:Bardzo bym chciała ale niestety jeszcze nie:no::no::no:
U mnie nic nowego w sumie. Wczoraj byłam na kontrolnej wizycie u lekarza juz ostatni raz w tej ciąży. Wszystko jest ok. Dowiedziałam się że poród się zbliża:szok::szok::szok:......................(tyle to ja wiedziałam i bez wizyty).:crazy:
Pan doktor powiedział że z mojej szyjki zostały już jakieś mięciutkie "strzępki" , ale kiedy urodzę nie chciał sie wypowiadać. Powiedział że u każdej ciężarówki jest inaczej i nie da sie tego przewidzieć. Ale że raczej nie powinnam się przeterminować............................:szok::szok:chociaż ja czuję inaczej.:crazy: No cóż co ma byc to będzie ja staram się o tym nie mysleć bo to po prostu idzie zwariować. Niby do terminu zostało 9 dni ale kazdego dnia człowiek myśli może to juz dziś:tak::tak::tak:.................Pan doktor zasugerował jakieś generlne porządki, długie spacery i sexik. A ja cały domek mam wysprzątany na błysk. Nawet przed świętami nigdy nie miałam takiego porządku. Okna wymyłam dwa tygodnie temu. M strasznie na mnie krzyczał i firanek już mi nie dał powieśić. Ale z sexiku obydwoje chętnie skorzystalismy w poprzedni weekend, a skoro zalecenia lekarskie bedzie trzeba powtórzyć................ :tak:;-):tak::-)
Spacerków też teraz mam w nadmiarze przy moim pięciolatku.No cóż czekamy jak królewna sama zadecyduje.
Ale musze zapytać KIKI jak ty się czujesz?????Czy masz jakieś objawy zbliżającego sie porodu????:-)
Pozdrawiam Was wszystkie razem i każdą z osobna może jakos pomału nadrobię zaległości.

Dzień dobry :-)

Wpadałam na chwilke do Was w trakcie pakowania ;-)

Paula oj tak czasem w domu gdy wszyscy są razem i jest tak fajnie nie ma kiedy na BB zajrzeć :tak: życzę Wam udanego wypadu do Zakopanego!

No to Kochana udanego wypoczynku!:tak:Nie zapomnij o nas

Pyszczek, Agniesiak dziękuje Wam kochane moje :-):-):-)
i napewno nie zapomne o Was dziewczynki, będę o Was wszystkich myślała :tak:

A Kiki i Okruszynka to pewnie już urodzą zanim wróce ;-)życze Wam dziewczynki lekkiego porodu! :tak:

Ja dziś odebrałam wyniki na tokso i niestety są takie same jak poprzednie tzn tylko IGG spadło ale IGM nadal lekko dodatnie :-( nie wiem co o tym myśleć :-( jak wrócimy to jade do tego lekarza od tokso to zapytam go o co w tym wszystkim chodzi :confused:

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczynki bardzo gorąco! :-)
Buziaczki :blink::blink::blink:

Witajcie!
Ja sie melduje, ze juz wrocilam po urlopowaniu do domku i w najblizszym czasie nigdzie sie nie wybieram.
Wszystkim Wam zycze milego dnia!
Od teraz bede w miare na bierzaco:) z bb.

OKRUSZYNKA no to jeszcze troche i będziesz miała córcie przy sobie:-)
PAULA ja także życze miłego urlopu:tak:napisałam coś co było bez sensu hehe co sama niezrozumiałam siebie :rofl2:mylneło mi się tzn.to IGG będzie chyba zawsze dodatnie bo już chorowałaś na tokso a to IGM hmm no powinno być ujemne ale ja nie wiem jak to u ciebie z tym jest:sorry2:
ROYANNA witaj:-)jak się czujesz:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Royanka w koncu wrocilas:-)troche pojezdzilas w te wakacje:-)a my razem w piatek maszerujemy do gina co?ja mam na 9.30 a Ty?bedziesz miec usg?i bedziesz pytac o te paciorkowce?bo ja usg nie bede miec a o paciorkowce spytam!!

Okruszynko ja sliszalam ze olejek rycynowy jak sie wypije to w ciagu 24godz porod sie zaczyna:-)warto sprobowac:-)domyslam sie ze juz bys chciala sie rozpakowac..ale zostalo ci mniej niz wiecej:-)no i duzo seksiku:-)

Kiki sie nie odzuwwa wiec moze u niej sie cos ruszylo:-)

Paula udanego wypoczynku!szkoda ze toxo nadal nie najlepsze:-(

Royanka w koncu wrocilas:-)troche pojezdzilas w te wakacje:-)a my razem w piatek maszerujemy do gina co?ja mam na 9.30 a Ty?bedziesz miec usg?i bedziesz pytac o te paciorkowce?bo ja usg nie bede miec a o paciorkowce spytam!!
Pojezdzilam, pojezdzilam:tak::-D:-D
Od 2lat nie mialam takiego luksusu i juz raczej miec nie bede:-(
Dobrze pamietasz, ze w piatek razem idziemy na wizyte:-)
U mnie dr przyjmuje od 8ej, kto pierwszy ten lepszy. Ja ide tak, aby wejsc pierwsza lub druga, bo moj maz specjalnie idzie pozniej do pracy aby zostac z malym, wiec musze tak wrocici, aby max o 9:50 byc w domku.
Usg nie bede miec, ja mialam tylko 2 i teraz czeka mnie ostatnie, we wrzesniu. Lekarz mowil, ze najlepiej miedzy 30-33tc. Dobrze sie sklada, Macio bedzie w przedszkolu, nie bede musiala isc wieczorem, tylko wczesniej-choc bez meza. Ale wybaczy:tak::-D. te paciorkowce spytam jak nie zapomne-ostatnio zapomnialam:zawstydzona/y:

OJ.Patrysiu.
niemiła tam atmosferka na starania-wątpliwości
jakaś krytyka,nie milo i już:no::crazy:
zostałam skrytykowana,że napisałam że płeć planuje
a nie chce sie gadać:angry:
nie to co tutaj KOCHANIUTKIE MOJE:-);-):tak:
ROYANNA-fajnie,że już jesteś.;-)

reklama
OJ.Patrysiu.
niemiła tam atmosferka na starania-wątpliwości
jakaś krytyka,nie milo i już:no::crazy:
zostałam skrytykowana,że napisałam że płeć planuje
a nie chce sie gadać:angry:
nie to co tutaj KOCHANIUTKIE MOJE:-);-):tak:
ROYANNA-fajnie,że już jesteś.;-)

właśnie to zauważyłam:crazy::crazy::crazy: bardzo nieładnie się zachowwały ale pewnie dlatego bo im ciężko zajść w ciąże bo mają pewne problemy i od razu taki strzał puszczają:crazy: akurat trafiłaś na kobitki które potrafią nie miło pisac:sorry2:bo naprawde są tam miłe ale najważniejsze że uzyskałaś odpowiedx od EVE i ona właśnie jest ok i fajnie odpisała:tak:ja ostatnio też miałam tam burze co pisze tak aby dać znać ale wiedziałam ze tam się znają na hormonkach dlatego tam ci zaproponowałam bo one się tam z tym zmagaja co wiedzą co i jak:tak:ale nie bądz zła na mnie bo nie wiedziałam że tak zaaregują:sorry2:

Do góry