reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tusia ja ci napisze jak z tymi badaniami jutro z pracy , bo zostawiłam notatki.

buziaki nie denerwuj sie....tylko zrozum te dziewczyny ....one przewaznie staraja sie o pierwsze dzieciatko latami , im płeć jest zupełnie obojetna więc tak reaguja ....

reklama
oj.nie PATRYSIU na ciebie nie jestem zła;-)
ale one to mnie poprostu:wściekła/y:
owszem EVE -ok fajnie odpowiedziała.
ale tak samo pomyslalam jak ty,że właśnie z tego powodu sa takie.:crazy:

Tez zajrzalam na tamten watek i napisalam im od siebie. Nieladne zachowanie, nawet jesli im nie wychodzi, nie powinny znecac sie nad innymi. Watek jak watek-powinien pomoc tym, ktorzy zadaja pytanie...Jedna osoba potrafila, wiec jest to wykonalne.

Jeju az mnie głowa rozbolała no i dzidziuś szaleje chyba za bardzo się zdenerwowałam :-(dlaczego tak pisza nieładnie bo płeć im niepasuje:sorry2:ja wiem że tam są niejedne miłe kobitki i miło mi się naprawde z jednymi pisze co o nich złego nie powiem :tak:ja już nie będe tam wchodzić bo widze że niektórym nie pasuje jak coś napisze:sorry2:

chcialam pomoc nie zdazylam..

Tusia ja robilam badanie miedzy 3-5dc lh fsh i prolaktyny a 7dni po owulacji powinno zrobic sie progesteron..
czyli jesli masz cykle mniej wiecej 28 dniowe to gdzies tak w 21dc..
o wspolczynnik lh:fsh mozesz przeczytac tu Forum Ginekologiczne - Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 1. Hormony przysadkowe.
a takze sa tu normy..
jesli chodzi o ten wspolczynnik to ja mialam 2,3 czyli jakby nie patrzec kwalifikuje sie na PCOS a nie mam tego..

jesli chodzi o temperatury czy tez wyznaczanie owulacji smialo mozesz do mnie pisac troszku sie na tym znam..

Pozdrawiam wszystkie Kobietki

chcialam pomoc nie zdazylam..

Tusia ja robilam badanie miedzy 3-5dc lh fsh i prolaktyny a 7dni po owulacji powinno zrobic sie progesteron..
czyli jesli masz cykle mniej wiecej 28 dniowe to gdzies tak w 21dc..
o wspolczynnik lh:fsh mozesz przeczytac tu Forum Ginekologiczne - Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 1. Hormony przysadkowe.
a takze sa tu normy..
jesli chodzi o ten wspolczynnik to ja mialam 2,3 czyli jakby nie patrzec kwalifikuje sie na PCOS a nie mam tego..

jesli chodzi o temperatury czy tez wyznaczanie owulacji smialo mozesz do mnie pisac troszku sie na tym znam..

Pozdrawiam wszystkie Kobietki

no jak fajnie :-)liczyłam na ciebie NEKTARYNKA wiedziałam że pomożesz:-)

PATRYSIU-ROYANNA-dziękuje za wsparcie.
patrysiu-spokojnie kochana.wiesz ja też sie bardzo zdenerwowalam i przejełam
bo ja taki wrażliwiec jestem.a myśle,że naprawde nic złego nie napisalam.:confused:
NEKTARYNKO-serdecznie dziękuje za odpowiedz.
narazie tylko oto mi chodzilo bo bylam w kwietniu u ginki
powiedziala,że wszystko jak w najlepszym porządku,cytologia ok i moge
się starać.ale ta dziwna @ dzisiaj sie skończyly plamienia ale brzuchol pobolea jakby @ sie dopiero zbliżała.kiedyś mialam torbiele na jajnikach.morze jakies zrosty pozostaly.mam jakieś czarne myśli:baffled:

Nie ma za co dziekowac..

jesli chodzi o krotkie @ to zbadaj prolaktyne przynajmniej u mnie to sie sprawdzilo mialam ponad norme i mialam 4 dniowe @.. teraz jak zaczelam pic ziola O.Sroki prolaktyna chyba wrocila do normy bo teraz mam juz 6 dniowe i mniej bolesne wczesniej zdychałam juz tydzien przed @ a teraz tylko 1-2 dni jak juz przyjedzie ciotka.. jest roznica meczyc sie poltora tygodnia a 2 dni.. jesli chodzi o inne badania to nie wiem ja tylko takie robilam.. a jesli chodzi o zbicie prolaktyny moj gin polecil mi castagnus (nie wiem jak sie to pisze) - ziolowe tabletki, ktore reguluja prolaktyne.. ale nie wykupowalam bo te ziola co pije takze na to dzialaja, oczywiscie powiedzialam o nich doktorkowi, nie mial nic przeciwko..

reklama
Ja tez sie ciesze, ze sa takie osoby jak m.in. Nektarynka :) Wielkie uklony :)
Tusiu, nie ma za co...ja tez jestem wrazliwiec, szybko robi mi sie przykro, lzy staja w oczach itd, ale od razu mi sie cisnienie podnioslo jak zdalas relacje z wizyty na tamtym watku...nie lubie takich sytuacji, ale nie mozna pozostac obojetnym na takie rzeczy...Moj maluszek w brzusiu tez sie poddenerwowal, ale Ty nie zrobilas nic zlego wiec sie nie przejmuj. Trafilas na nieodpowiednich ludzi, tzn nieliczac EVE nieodpowiedni ludzie Ci odpowiedzieli. Ale Nektarynka duzo Ci wyjasnila:) Dzieki jej za to :)

Do góry