reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no wlaśnie moja @ byla dwudniowa potem trzy dni plamionko,
ale brzuch tak dziwnie boli.a w pierwszy dzień to masakra byla z tym bólem.
mialam nadzieje na ciąże ale test negatywny więc morze to ta prolaktyna.:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Co do tamtego wątku: starania, wątpliwości to ja też jestem:wściekła/y:
Niektóre tak się puszą, że szkoda mi tam wogóle zaglądac:crazy:
Dlatego tylko wpadnę tam od czasu do czasu, napisze co u mnie i tyle:-p:-D
Mamy o wiele lepsze wątki i bez nadufanych kobitek:tak:

Przykre te ataki...nikt nie chcial nikogo skrzywdzic ani nikomu "robic na zlosc" a powstala awantura...Od kilku godzin tam nie pisalam, a ataki na mnie i Patrysie nadal sa...Chyba jeszcze nigdy nie narobilam takiego zamieszania;) ani w necie ani w realu ;)
Zawsze jest pierwszy raz :)
Przynajmniej maja kobietki pozywke na nastepne godziny, dni...moze sie juz nudzily;)

witam dziewczyny ja jeszcze w domku nie moge spac..przed godzinka pokazalo mi sie troche takiej ciemno brazowej krwi to moze jakas oznaka moze zacznie sie na dniach..jutro mam termin do gona na 15.30 ale odwiedze go juz z ranka to ciekawe co powie..tak bym chciala zeby to juz byla oznaka porodu..chodze prawie codziennie na basen..dzisiaj tez mam w planie isc na basen zobaczymy co z tego wyjdzie,,ja do porodu tylko 5 dni..

witam z rana.:-)
ROBALE-właśnie podczytywalam cię z ciekawości
bo jesteś w podobnej sytuacji do mojej.
no mi niestety test pokazał jedną kreche,też jakby po @
to myśle,że wiarygodny juz był.
no a teraz się zastanawiam czy coś z hormonami mi się nie pokićkało :confused:
PATRYSIA-daj znać czy CÓRCIA czy SYNUŚ i wogule jak badanie.czekamy;-)

hej dziewczynki:-)

Patrysia i Royanka ja Wam dam denerwowac sie..naprawde nie warto...skoro jakies nieuprzejme osoby pisaly na tamtym watku trzeba bylo je olac a nie denerwowac sie..mam nadzieje ze dzis juz u Was wszystko ok??

Tusia przykro Cie potraktowaly:-(

Kiki oby to juz bylo to:-)3mam kciuku:-)

A ja dzis Maje wyprawiam do ciotki a sama biore sie za porzadki ubranek po niej..moze cos jest uniewrsalnego dla synka:-)

Patrsyia na ktora masz gina??

Pozdrawiam Wszystkie babeczki!!

gie-oska to chyba Ty pisalas ze zaszlas w ciaze w 11 dniu cyklu,a kiedy masz owulacje?bo ja sie przytulalam wczesniej 11 dnia i sie wystraszylam a w tym cyklu 9 dnia a owulacje mam prawdopodobnie(tak wynika z wykresu)16 dnia cyklu,wiec pewnie ic z tego nie bedzie:-(

reklama
gie-oska to chyba Ty pisalas ze zaszlas w ciaze w 11 dniu cyklu,a kiedy masz owulacje?bo ja sie przytulalam wczesniej 11 dnia i sie wystraszylam a w tym cyklu 9 dnia a owulacje mam prawdopodobnie(tak wynika z wykresu)16 dnia cyklu,wiec pewnie ic z tego nie bedzie:-(

Pati nie lam sie puki @ nie ma:-)ja sie przytyulalam w tym cyklu co zaszlam tylko 2razy i to przed owulka (chyba)i na 99%bylam przekonana ze nic z tego nie wyjdzie a tu prosze juz 7mc mi leci hehe:-)ja sie przytulalam ostatni raz max 2dni przed owulka:-)

Napisz mi w koncu nad jakim mutsy sie zastanawiasz??I buzza juz sprzedalas??

Do góry