reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

AGNIESIAK to wybierz ten najdroższy:-D:rofl2:żartuje ale fajowo ze taką niespodzianke szykują:-)to już ulga duża dla was:tak:
ANUFIFI ja już nie będe się kłócić ani wymieniać zdań tak więc ja już siedze cicho:tak:

reklama
Chciałam tylko wyjasnic to co przybrało duzy rozgłos.. wyraziłam swe zdanie jesli anufifi sie to nie podoba to na prawo o tym napisac..

napisalam grzecznie bez !! ani :angry: i jeszcze na sam koniec przeprosilam..

Konczmy przykry temat bo moglby ciagnac sie i ciagnac jak Polska dluga i szeroka, nie nakrecajmy sie. Stres hamuje stranka, moze spowodowac szybsze rozpakowanka, wiec koniec! Amen.

Jest tyle przyjemnieszych spraw :)
Sloneczko, ostatnie dni wakacji, przytulanka, staranka, celowanka, testowanka i rozpakowanka:)
Ja wlasnie probuje namowic synka na spaer, a on ma 1000powodow na nie. Ale jak jest w piaskownicy to ma 1000 powodow na powrot na nie ;) ach lobuz:)

Hej dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze? ;-):-p
Wróciłam tym razem na dłużej z wiadomego chyba powodu :-);-) staranka niebawem będą wznowione :tak:

Pozdrawiam was wszystkie
poczytam w wolnej chwili co u was słychać.
:happy:

Ja wlasnie probuje namowic synka na spaer, a on ma 1000powodow na nie. Ale jak jest w piaskownicy to ma 1000 powodow na powrot na nie ;) ach lobuz:)

U mnie podobnie hehe
Mówię do Filipa; zbieraj się idziemy na spacer i na plac zabaw, a On do mnie; Nie mama jeszcze nie bo bajkę oglądam, nie mam czasu:-D I tak jest od 10.. hehe
A potem jak ja nie bede miała czasu to bedzie chciał iść.... :sorry2:

tusia ja juz kiedys pisalam ze nie bardzo wierze w to planowanie plci:-)mi sie wydaje ze to zalezy od plemnika..zreszta patrysia tez sie przytulala przed owulka i prawdopodobnie bedzie synus:-)

patrysia szybko zleci gdzis juz czwartek..ja ide jutro!!

robale witaj na naszym watku:-)

okruszynko a u ciebie nic sie nie ruszylo jeszcze??

no niestety jeszcze nie:-:)-:)-(

Anufifi popieram :sorry2:
witam:)
Robale.. ja czytalam ze niektorym dziewczynom test dopiero pozytywny wychodzi do 2 tygodni po terminie @ ..wiec moze owu sie przesunela itp.. trzymam kciuki!!!
Tusia.. a ja bym poleciala na Twoim miejscu na te betke..

Niektore sa na kupnie wózka:-)...
Bylam u Mamy i spotkalam sie z moja psiapsiółką ..troszke ma fiola na punkcie wózków.. i przyjchala Bebe confort HighTrek ... rewelacyjnie sie prowadzi.. powiedziala ze nie zamienilaby go na zaden inny .. sama sprawdzalam jak sie prowadzi .. i faktycznie swietnie!!! :-) widzialam go u niej na fociach ale nie mialam okazji sie nim przejechac:) tylko cena..hmmmm :)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: HIGH TREK spacerowy + gondola WINDOO + fotelik CREATIS>
Kiki trzymam kciuki bys wreszcie sie rozpakowala i nie meczyla wiecej bidulko ;-)..Okruszynka za Ciebie takze!!!!:)
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZNEK :)

reklama
Patrysia to szkoda że tak wyszło :dry: ale za to idziesz razem ze mną w poniedziałek! :-) a za gratki jeszcze nie dziękuję bo to dopiero drugi rozdział napisany a jeszcze dwa mnie czeka i to najdłuższe! :baffled::sorry2: ale i tak się cieszę z każdego postępu :tak:

Kinga ja Cię pamiętam i pozdrawiam serdecznie :-)

Dziewczynki ja uciekam teraz doprowadzić się do ładu, bo od rana jeszcze w proszku jestem :-D;-)

Miłego dnia!

Do góry