reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi popieram :sorry2:
witam:)
Robale.. ja czytalam ze niektorym dziewczynom test dopiero pozytywny wychodzi do 2 tygodni po terminie @ ..wiec moze owu sie przesunela itp.. trzymam kciuki!!!
Tusia.. a ja bym poleciala na Twoim miejscu na te betke..

Niektore sa na kupnie wózka:-)...
Bylam u Mamy i spotkalam sie z moja psiapsiółką ..troszke ma fiola na punkcie wózków.. i przyjchala Bebe confort HighTrek ... rewelacyjnie sie prowadzi.. powiedziala ze nie zamienilaby go na zaden inny .. sama sprawdzalam jak sie prowadzi .. i faktycznie swietnie!!! :-) widzialam go u niej na fociach ale nie mialam okazji sie nim przejechac:) tylko cena..hmmmm :)
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: HIGH TREK spacerowy + gondola WINDOO + fotelik CREATIS>
Kiki trzymam kciuki bys wreszcie sie rozpakowala i nie meczyla wiecej bidulko ;-)..Okruszynka za Ciebie takze!!!!:)
BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH DZIEWCZNEK :)

Piękny wózek, a co do mnie to miałam miesiączkę lub coś w tym stylu 2 dniową :tak:

reklama
AGNIESIAK to wybierz ten najdroższy:-D:rofl2:żartuje ale fajowo ze taką niespodzianke szykują:-)to już ulga duża dla was:tak:
ANUFIFI ja już nie będe się kłócić ani wymieniać zdań tak więc ja już siedze cicho:tak:
Hehe:-) Byliśmy z M na zakupkach i weszliśmy do dziecięcego i wózki ogladaliśmy:-D Już mamy upatrzony model:tak: Taki czterokołowy ze skrętnymi przednimi kołkami ciut mniejszymi od tylnych:tak: Oczywiście pompowane:tak: Malutki i zgrabniutk:tak:Także w mieszkanku się zmieści:tak:Bo my mamy 20m:zawstydzona/y::-D No ale z czasem sobie powiększymy o mieszkanie dziadków które jest za ścianą:tak::-)Na razie nam takie wystarcza:tak: Hmm.. chcialam Wam wkleic linka, żebyście zobaczyły o jaki mi wózek chodzi ale nie moge go na allegro znaleźc bo nazwy nie pamiętam:baffled::-D

Makaronka: "No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam."

Ale mnie ta pipa zdenerwowała:angry::angry::no::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Makaronka: "No i moze tak bedzie lepiej skoro jestesmy (nie pisze tu o tych co nie moga zaciazyc ale o tych co sie dobzre odnajduja na tym watku, wszytskie razem jestesmy sfrustrowane dla tych co nie grzesza przesadna inteligencja i maja problemy z czytaniem ze zrozumieniem i wyciaganiem "samodzielnych " wnioskow a nie powtarzaniem opini jednej czy dwoh kolezanek) dla Was sfrustrowane i nadete. ja osobiscie z mojej strony zegnam i pozdrawiam."

Ale mnie ta pipa zdenerwowała:angry::angry::no::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(

Aga nie denerwuj sie nie warto!!szkoda zdrowia!widac te dziewczyny lubia obrazac innych???!!

dziewczyny gdzie mozna kupic jakies meble dla dzieci chodzi mi o komode i szafe...nie musza byc jakos specjalnie przyzdabiane...i w rozsadnej cenia...aha i zeby komoda byla z przewijakiem

Ostatnia edycja:
Ja myślę że nie ma co się denerwować.... olać i już.

Dziewczyny miłego popołudnia wam życzę:)
Ja własnie wróciłam z miasta, przekonałam w końcu syna i wyszliśmy.
Biore się teraz za porządki i obiad bo popołudniu mamy gości a wieczorem z mężem wychodzimy:)
Pozdrawiam serdecznie
:happy:

Pyszczek dzięki wielkie i wzajemnie! ;-)

AGNIESIAK no to super:-)ps.nieprzejmuj się stresy odkładamy skoro one chcąsię dalej nakręcać to droga wolna a my sobie będziemy relaksik serwowały:tak::-)

A ja ide wstawiac parowar bo moj M zaraz wroci z pracy i musze mu zaserwowac kluchy na parze-mniam, mniam. U nas w domu sie zawsze na nie mowilo: Trupki. Makabrycznie, ale dlatego, ze przypominaja poczki tylko sa blade ;)
Zajrze pozniej. A w ogole kobietki to gdzie sie pochowalyscie dzisiaj???

reklama
Aga nie denerwuj sie nie warto!!szkoda zdrowia!widac te dziewczyny lubia obrazac innych???!!
Tak wiec i ja dorzuce swoje 5 groszy do całej tej sprawy.
Gie-oska znasz nas wogóle wiec nie oceniaj,bedę za to bardzo wdzięczna-dziekuje
A tak wogóle to Agnieszka własnie z tamtego watku przeniosła sie tutaj po tym jak zaszła w ciaze.
jeszcze nie tak dawono była jedną z TYCH dziewczyn

AGNIESIAK no to super:-)ps.nieprzejmuj się stresy odkładamy skoro one chcąsię dalej nakręcać to droga wolna a my sobie będziemy relaksik serwowały:tak::-)
Patrysia nie wiem co mam napisac żeby nie wywołać kolejnej afery i niepotrzebnych stresów i nerwów:-(
Może tylko tyle że "zapomniał wół jak sam cieleciem był..."

Agnieszko mi osobiscie-podkreślam MI, jest przykro ,że czytam na innych watkach jak piszesz jakie to na staraniach się i watpliwosciach są złe dziewczyny.jeszcze niedawno za kazdą z nas dałabys sobie rękę obciąć a teraz.........
jest mi naprawdę przykro :-(

Do góry