Robale
Fanka BB :)
Dziękuję za odpowiedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie dziwna sytuacja.. Ja bym poszła mimo wszystko do ginekologa na usg. Tam powinno już być widać dokładnie co jest grane..Mamcie przyszłe i obecne,proszę Was o poradę. W czercu miałam robioną betę, wysżła pozytywna. W lipcu pojechałam na usg nic nie było widać. ( lekarza powiedzieli mi że prawdopodobnie poroniłam ). Pod koniec lipca roiłam test, wyszły 2 kreseczki tyle że ta druga bardzo cieniutka jakby ryska. W dzień kiedy dostałam niby @ bo trwało to 2 dni, powtórzyłam test już negatywny był. Dziś kiedy jest 10 dzień mojego cyklu znowu pozytywny. Dodam że po @ dzień po w sumie miałam plamienia po stosunku z mężem, co sądzicie
Nie możesz Kochana tak długo czekać bo tu chodzi o życie Twojego dziecka! Poszukaj innego gina skoro ten o którym piszesz nie ma wcześniej miejsc wolnych. Beta też dobra, ale ja wolałabym widzieć czarno na białym wszystko a obecnie widziałabyś.Tu jest problem, wg moich obliczeń, w lipcu był dopiero 5 może 6 tydzień ( wg też bety na której pokazało że się dopiero zagnieździło ). a do lekarza mam dopiero jechać w listopadzie. Tak czy inaczej powtórzę test w dniu spodziewanej @