reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
z taką wiadomością kochane żyję od 2 miesięcy !!. Innego lepszego przede wszsytim u nas w Pl ( tzn w moim mieście ) nie ma. Jak nie dbają o ciąże to są posądzeni o uśmiercenie dziecka. Ach. NA szczęście biorę witaminy i oszczędzam się mocno.

No lekarz kazał mi się zgłosić w listopadzie, jak przyjadę do PL. Powiedział ze nie ma sensu abym tak zjeżdżała do Pl, skoro nic się nie dzieje. A o teście i krwawieniu takim mówiłam mu. To usłyszałam że tak po prostu jest. Niby to nie @ tylko krwawienie podobne do niej. Na usg ujrzał tylko macicę powiększoną, kazał się cieszyć od od lipca boli mnie podbrzusze
Koniecznie zmien lekarza!!! Albo idz tam gdzie mieszkasz do jakiegos! Do listopada duuuzo moze sie zmienic!:szok::szok::szok:
Nie mozesz tak dugo czekac!
A kiedy masz termin@?

Wiem, że za granicą (tzn słyszałam) interesują się ciążą jak masz skończone 12 tygodni ciąży, ale to krwawienie?? Są na to odpowiednie leki.

z taką wiadomością kochane żyję od 2 miesięcy !!. Innego lepszego przede wszsytim u nas w Pl ( tzn w moim mieście ) nie ma. Jak nie dbają o ciąże to są posądzeni o uśmiercenie dziecka. Ach. NA szczęście biorę witaminy i oszczędzam się mocno.
Ale jesli nosisz zdrowa fasolinke to ok 12tc powinnas miec robione rutynowe usg:tak: i na prawde nie mozesz czekac do listopada!!!! A kazde plamienie i krwawienie w ciazy musi byc skonsultowane, bo czesto wymaga lekow!!!

Ale jesli nosisz zdrowa fasolinke to ok 12tc powinnas miec robione rutynowe usg:tak: i na prawde nie mozesz czekac do listopada!!!! A kazde plamienie i krwawienie w ciazy musi byc skonsultowane, bo czesto wymaga lekow!!!
Wiem czytałam, on wie o krwawieniu a raczej o plamieniu, mówi że nie które kobiety tak mają. Na szczęscie chodzę z mężem, to inaczej mnie traktuje. On mnie pamięta i pamięta to że stwierdził ciąże u mnie pierwszą a za parę dni poroniłam, po czym się wyparł wszystkiego. W dodatku zginęła moja karta. Ale to najlepszy lekarz w moim miescie

Kochana jest po co zjeżdżać do PL jeśli nie chcą się Tobą porządnie zająć za granicą. Możesz zrobić tak, że wpierw beta a potem dalsze działania, byle szybko;* To bardzo ważne;*

reklama
Kochana jest po co zjeżdżać do PL jeśli nie chcą się Tobą porządnie zająć za granicą. Możesz zrobić tak, że wpierw beta a potem dalsze działania, byle szybko;* To bardzo ważne;*

Mąż się już wkurza, że jeżdżę a oni nie potrafią nic powiedzieć. Bez ubezpieczenia nie chcą ze mną rozmawiać, nawet na betę musiałam iść ze skierowaniem od lekarza. A nie oszukujmy się takie zjeżdżanie to kosztuje mnie ok 600 zł. Poczekam do @, która będzie albo i nie będzie, może w tedy uda mi się namówić aby pojechał ze mną do położnej może ona coś poradzi. Dziękuję kochane za odpowiedzi :*

Do góry