reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry ;-)

Ja dzisiaj jakos nie bardzo się czuję :baffled: wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch, na szczęście po nospie przestał, a rano już dwa razy wymiotowałam :confused: dobrze że dzisiaj nie muszę nic robić szczególnego...poleżę i odpocznę..

Patrysiu no nic nie piszesz, a ja chcę wiedziec co u Alanka :) :tak:
Kiki jak samopoczucie dzisiaj? ;-)

Wszystkie Dziewczyny pozdrawiam i życzę miłego dnia!

reklama
I ja sie z Wami witam!
Patrysiu, Patrysiu, czekamy na relacje z wizyty u gin!!!

U nas znowu slonecznie i cieplo, choc powietrze jest dosc orzezwiajace:)
Wlasnie palaszuje musli na mleku, w kolejce czekaja kromalki chleba(nie npisze ile aby Was nie przerazic;))-nic dziwnego, ze waga idzie mi do gory :)

Dzien dobry ;-)

Ja dzisiaj jakos nie bardzo się czuję :baffled: wczoraj wieczorem bolał mnie brzuch, na szczęście po nospie przestał, a rano już dwa razy wymiotowałam :confused: dobrze że dzisiaj nie muszę nic robić szczególnego...poleżę i odpocznę..
(...)
Odpoczywaj, odpoczywaj, mam nadzieje, ze przejdzie:tak:

Royanna ja tez mam taką nadzieję :tak:

A może Wy Dziewczynki mi podpowiecie jaki balsam lub mleczko polecacie stosować do ciała i buzi dziecka po kąpieli? Jakiej firmy? Zapytałam na wątku listopadowym, ale na razie nie mam odpowiedzi :confused: Chodzi mi własnie o balsam, a nie oliwkę..

WITAM:-)
Już jestem jestem wczoraj wróciliśmy po 22 co tylko tyle aby się umyć i do łóżka bo byłam zmęczona:sorry2:;-)No to tak odrazu powiem że ginekolog jest zadowolony że aż sam się uśmiechał że się cieszy z tak zdrowej ciąży:-Dwszystko bardzo ładnie dzidzia zdrowiutka ma wszystko namiejscu SIUSIAKA też:-D:rofl2:jak to gin powiedział że mój synek będzie mieć kolege:-Dpkazał prącie woreczki a za miesiąc powiedział że powinny być ładniutko jąderka widać:tak::-)jestem bardzo zadowolona z wizyty Alanek ma 293 g co mówi że to bardzo ładnie odpowiada 20 tc:tak:a ile wzrostu nie ma hehe zapomniałam się spytać :zawstydzona/y:ale fotki nie mam bo nawet sie synuś niemieścił a tyle co tak na częsci ciała to już nie brałam;-)w sumie mogłam wziąść ale jakoś nie wiem hehe:zawstydzona/y::-)mam teraz zapisane badania czyli mocz morfologia no i słynna glukoza po obciążeniu:-p
ciśnienie w normie no i od początku przytyło mi się 3 kg:-)serduszko także ładniutko biło:-)

Dzień Dobry :-)

Ja już po wizycie u ginka :) W sumie była to szybka wizyta, bo nic się nie zmienia, nadal wszystko ok :-):-D:-D:-D Z czego się bardzo cieszę :) Wyniki krwi i moczu dobre, robiłam jeszcze raz WR wyszło znowu ujemne, ponowne badanie grupy krwi - przeciwciał nie stwierdzono :) Szyjka zamknięta, ciśnienie zmierzone, no i od ostatniej wizyty przytyłam 1,4 kg :-) Czyli od początku ciąży na dzień dzisiejszy przybyło mi dokładnie 9 kg :) więc jestem zadowolona :tak:

Aha, serduszka naszego Maluszka posłuchałam i słodko sobie bije :-D Następna wizyta za miesiąc, ale jeszcze w przyszłą sobotę usg, więc wtedy pooglądamy naszego Syneczka :tak:

suuuuuper wieści teraz czekamy na usg:-)

odnosnie tematu watku :
"czy mozna zaplanowac plec dziecka...???"
mozna!!!!!!!!!

Bedziemy mieli CORECZKE :-):tak:;-):-D

pozdrawiam dziewczyny!!!!!

no prosze gratuluje córci:-D

Patrysia no to bracieszek dla Dominisia potwierdzony :-) Super, bedziesz mamą super Synków :) Obstawa jak się patrzy :tak: Bardzo się cieszę że wszystko ok :-)

Royanna ja tez mam taką nadzieję :tak:

A może Wy Dziewczynki mi podpowiecie jaki balsam lub mleczko polecacie stosować do ciała i buzi dziecka po kąpieli? Jakiej firmy? Zapytałam na wątku listopadowym, ale na razie nie mam odpowiedzi :confused: Chodzi mi własnie o balsam, a nie oliwkę..
Nie pomoge Ci, bo ja stosowalam do kapieli Oilatum-natluszczajace, i w zasadzie czasem oliwke wlasnie bo Maciejek sie luszczyl okropnie i dlugo. A pozniej musialam oliwke, bo musialam robic mu masaz Szantala(nie wiem jak to sie pisze)bo mial niewileka hipotomie miesniowa(za slabe napiecie). A do pupci i twarzy krem bambino(w rozowym opakowaniu) i sudokrem czasami.

Patrysiu! No to wspaniale nowinki, ze synus zdrowy! To najwazniejsze, a plec schodzi jednak na drugi plan! Kolezanka mi powiedziala ostatnio jak dowiedziala sie, ze drugiego synka nosze: my krolowe, samych synow rodzimy! I bardo mi sie to spodobalo!!!

Hej dziewczyny!!

odnosnie tematu watku :
"czy mozna zaplanowac plec dziecka...???"
mozna!!!!!!!!!

Bedziemy mieli CORECZKE :-):tak:;-):-D

pozdrawiam dziewczyny!!!!!

gratuluje coreczki:-)

Patrysia super ze z maluchem wszystko ok:-)

Pyszczku ja tez nie pomoge jesli chodzi o ten balsam dla dziecka..a czemu balsam chcesz a nie oliwke??popatrz moze w nivea oni maja duzy asortyment...i chyba maja balsam do cialka z tego co pametam bo taki uzywalam...poza tym chcialam Ci powiedziec ze w niedziele probowalam prowadzic mutsy urban ridera i kurcze trzeba umiec prowadzic ten wozek hehe..bo jak chce sie skrecic w lewo to trzeba skrecac wozkiem w prawo itp...ale kola ma super ten wozek:-)

Buziaki dla reszty dziewczyn:-)

Pyszczku i Royanko czy Wam lekarze na wizycie cos mowili abyscie liczyly ruchy dziecka czy nie??

reklama
Witaj gie-oska mi sie tez podobaja te mutsy ale sama nie wiem ja mysle ze jak bedzie3 dziecko to i tak kupie quinny tylko 4 kolowy,nie wiem ktory jest najlepszy,jestem maniaczka....:-);-)jescze nie sprzedalam swojego wozka,moze jeszcze ten sie przyda?

Do góry