reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A moje samopoczucie Dziewczyny dzisiaj o niebo lepsze jak na razie niż wczoraj :-) Wczoraj do samego wieczora męczyłam się z bólami głowy i ogólną słabością, a dzisiaj od rana tryskam energią ;-) Oczywiście na tyle na ile to możliwe :)
Już obiadek zrobiony - oczywiście smaku mi narobiłyście i musiałam fasolkę po bretońsku ugotować :-D, jestem juz wyszykowana do pójścia do sklepu, a zaraz zabieram się za listę zakupową do Ikei :)

Także pozdrawiam wszystkie Laski i miłego dnia!

reklama
Pyszczek dobrze pamiętasz na tym wątku byłam w styczniu i miałam plany na stranka na początku roku, ale zachorowałam i nie dało się. Pamiętam cię że jak tu byłam to wy wtedy starałaś się :-) Niedługo już będziesz szczęśliwą mamą

A mi kobitki gorzej się zaczyna oddychac przez to że macica jest już wyżej :baffled:nie mówie jak sie objem wtedy juz wogóle:sorry2:a spacery już wogóle te dłuższe sapie hehe nieźle:-pa jeszcze ona pójdzie w góre a do obniżenia brzusia to mam niezły kawałek:baffled:

A z tą fasolką także mi narobiłyście smaka (wogóle tą co mama robi ojeju wylizać talerz normalnie):-)ja jeszcze nie robiłam co także musze sprubować zrobić :tak:

Ja wlasnie wrocilam ze sklepu z nowa tubka kremu przeciw rozstepom Zajka Mamama, i patrze, a moj Macio ktory byl ze mna jest caly zakatarzony. Ale mi smutno z tego powodu. On tak bardzo zadko choruje i sie przeziebia, ze potem kazdy katar przezywam. A w dodatku zaczyna sie przedzkole. Ale teraz rozumiem dlaczego po 6tej przywedrowal do nas i byl jakis "dziwny" z ranka. Nawet moj M sprawdzal, czy Macio temp nie ma-a to znaczy, ze rzucalo sie w oczy inne zachowanie malego. No to sie zacznie...A my za 2 godzinki do przedszkola:)

witam ja juz po wizycie robili ctg malutka byla za spokojna pielegniarka budzila ja 3 razy by byla bardziej aktywna wiecie jak sie balam..potem badal mnie lekarz nie ma rozwarcia robil inne badania i powiedzial ze jest oki a ja tak sie boje ze malutka taka spokojna moze cos sie dzieje a lekarz tego nie widzi juz przeszlam to przy ercanie to ja dziekuje,,,teraz mam termin na piatek o 10..zniose jajko do piatku niech derya juz sie rodzi tak bardzo sie boje...

KIKI spokojnie nic się nie martw:tak:na pewno jest wszystko dobrze:tak:Derya nie jest tak aktywna bo się zbliża do porodu a tak zawsze jest:tak:zjedz coś słodkiego i stresik na bok;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kiki- nie denerwuj sie bo to dzieciatku napewno nie pomoże..jesli nadal mała bedzie mało aktywna moze przejedz sie jeszcze raz do szpitala na Ktg....zawsze w takiej sytuacji maja obowiazek cie przyjąc

Anka yoggga heheh czyli jednak mnie pamięć nie myli :-) tak wtedy się staraliśmy, udało się zaciążyć w lutym, a teraz już 30sty tydzień leci :szok::-):-D

Patrysiu ja już raz zdążyłam się poobjadać, ale niedługo będzie dokładka fasolkowa :-D a mnie też się ciężko oddycha, szczególnie gdy za dużo chodzę, niedawno byłam w sklepie po chleb tam i z powrotem wróciłam taka zdyszana że szok :szok::baffled: u nas dzisiaj upał straszny :confused:

Royanna ja też używam tej Ziajki ;-) a co do Maciejka to może to nic poważnego i katar szybko przejdzie :sorry2: nie smutaj się ;-)

Kiki nie denerwuj się, może akurat tak popadło że mała spokojniesza jest, może wcześniej za dużo pobrykała i sobie odpoczywa :sorry2: nie wolno Ci mieć czarnych myśli, zobaczysz będzie dobrze, derya zbiera siły na poród, oby jak najprędzej przyszła na świat, trzymam kciuki :tak:;-)

Pyszczek tak pamięć masz - nie zawiodła cię, choć długo nie pisałam na tym wątku. :-)
Piszecie o fasolce a ja wczoraj robiłam leczo palce lizać:happy:
kiki750321 to twój kolejny poród więc będzie szybko i sprawnie. Kocha nie denerwuj się 3mamy za ciebie
royanna tak jest z nami rodzicami że wszelkie oznaki choroby nas niepokoją, to tyko katar więc oby szybko znikł. Przedszkolakowi dużo zdrówka życzę

reklama
Pyszczek tak pamięć masz - nie zawiodła cię, choć długo nie pisałam na tym wątku. :-)
Piszecie o fasolce a ja wczoraj robiłam leczo palce lizać:happy:
kiki750321 to twój kolejny poród więc będzie szybko i sprawnie. Kocha nie denerwuj się 3mamy za ciebie
royanna tak jest z nami rodzicami że wszelkie oznaki choroby nas niepokoją, to tyko katar więc oby szybko znikł. Przedszkolakowi dużo zdrówka życzę
Za zdrowko dziekujemy, mam nadzieje, ze katar minie...
Ja tez pamietam, ze zagladas tu mniej wiecej w tym czasie co i ja zaczelam:-D
My po wizycie w przedszkolu-narazie Macio jest na tak, zobaczymy po wtorku, wtedy po raz pierwszy pojdzie prawie na caly dzien...
Kiki Kochana, jak martwisz sie o ruchy to faktycznie jedz do szpitala, tym bardziej, ze piszesz, ze mialas juz jakies podobne problemy z synkiem...ale mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze:tak:
A ja jestem zmeczona, pewnie ta wypraw do przedszkola. W sumie nam zeszyl na to 3 godzinki, z czego po 20minut na jazde miejskim autobusem...dobrze ze choc bez przesiadek. No coz, prawko mam od 3 lat, ale nie potrafie sie przelamac i sama jezdzic:-(, wiec nie moge narzekac, dobrze ze istnieja autobusy i tramwaje:tak:;-)

Do góry