reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi fajnie że mnie pamiętasz:happy:
Sama nie wiem czy leczenie ma wpływ na cykle ale na moje oko nie(leczę stawy)
Odnośnie stronki 28 to byłam miesiąc jak nie trzeba płacić, myślę ze od następnego cyklu sie zapisze :-) Jeśli chodzi o monitoring to będzie ciężko mój lekarz jest raz w tyg. Też tak myślę ze przez te 6mies sie czegoś dowiem i nauczę. Tylko pytanie czy wytrwam

reklama
Ja pierwszy dzień w pracy i już mam dosyć! :wściekła/y: nie dość że mam zaległości po urlopie i zastępuje kolegę który jest teraz na urlopie to jeszcze mi dołożyli pracy bo koleżanka odchodzi na zwolnienie bo niedługo będzie rodzić a potem wiadomo na macierzyński i ja dostałam większą część jej pracy :baffled: do tego jakieś oceny pracowaników odgórnie wprowadzili i trzeba sie wykazywac bo inaczej ocena będzie niższa i tak mają 1,5 roku na ocenienie każdego pracownieka w skali od 1 do 5 :szok: jak w szkole paranoja jakaś :szok::wściekła/y:

Royanna zdrówka dla synka życzę! :tak:

Patrysia widzę że jednak został synek :-) Gratulacje! :-)
już kiedyś się Ciebie pytałam jakie pieski macie, jakiej rasy, ale wtedy mi chyba nie odpisałaś więc pytam jeszcze raz ;-)

Gosiu też się cieszę że wróciłam do Was :-) ale niestety nie będę mogła być tak często jak wczesniej przez prace :-(jak wyżej pisałam :baffled:
co do staranek to zaczynamy od razu jak tylko będą dobre wyniki z tokso! w przyszły piątek jadę do tego lekarza od tokso niech mi wytlumaczy dlaczego moje wyniki jeszcze nie są dobre i dlaczego przez miesiąc się nic nie poprawiły :-( myślę że cykl we wrzesniu będzie już stracony ale najważniejsze żeby sie do końca wyleczyć i potem spokojnie być w ciąży :tak:

Anufifi dzielna i silna kobieta z Ciebie i dobrze że się nie poddajesz :tak: a ile doświadczenia nabyłaś w starankach :tak: życzę z całego serca aby wkońcu sie udało trafić upragnioną córeczkę :tak:

Anka yoggga korki trochę były i owszem ale głównie przez roboty na drogach :baffled: w samym Zakopanem tez korki i tłum turystów ale my naszczęście po Zakopcu nie poruszaliśmy sie samochodem :-p a kwatere mieliśmy w spokojnym miejscu z dala od tłumów :tak:

Pyszczek miło słyszeć że brakowało mnie Wam :blink: widzę że jesteście już w trakcie przeprowadzki ale Wam fajnie na nowe i własne mieszkanko się przeprowadzać ja też bym tak chciała :-) jednak uważaj na siebie i nie przemęczaj się, pomalutku wszystko zrobicie :tak:

Anka yoggga życzę Ci wytrwałości w planowaniu dziewczynki :tak:

Ja zaraz zmykam do domku więc wszystkie Was ściskam i życzę miłego popołudnia i wieczorku! :-)

witam ponownie

paula ciesze sie ze urlop sie udal..

anuffifi..tulam mocno ,,szkoda ze znowu sie nie udalo.juz nie wiem co pisac..

ja bylam w szpitalu na ctg bo malutka nie za bardzo sie ruszala.na poczatku nie ciekawe te ctg...potem polozna zrobila taka wibracje brzucha malutka sie obudzila i juz bylo lepiej..potem przyszedl lekarz powiedzial ze zakonczymy ta ciaze i jutro mam o 7 rano byc w szpitalu na wywolywanie buli...no wiec mysle ze jutro derya sie urodzi..sciskam was wszystkie pozdrawiam

witam ponownie

ja bylam w szpitalu na ctg bo malutka nie za bardzo sie ruszala.na poczatku nie ciekawe te ctg...potem polozna zrobila taka wibracje brzucha malutka sie obudzila i juz bylo lepiej..potem przyszedl lekarz powiedzial ze zakonczymy ta ciaze i jutro mam o 7 rano byc w szpitalu na wywolywanie buli...no wiec mysle ze jutro derya sie urodzi..sciskam was wszystkie pozdrawiam
Kiki jutro juz bedziesz miec swoja coreczke:-)super:-)a po ilu dniach u was wypuszczaja ze szpitala??

No to zabawa była z synkiem i pieskami:-Dach synuś naśmiał się niesamowicie:-p

Patrysia widzę że jednak został synek :-) Gratulacje! :-)
już kiedyś się Ciebie pytałam jakie pieski macie, jakiej rasy, ale wtedy mi chyba nie odpisałaś więc pytam jeszcze raz ;-)

już się poprawiam:zawstydzona/y::-)Amstaffki po naszej suni;-)ps.no widze że ciekawie to się nie robi u ciebie w pracy:baffled:

juuuupppppiiiiii:-)mocne kciukaski aby wszystko szło dobrze:-)

A my bylismy jednak w przedszkolu, dzis bylo poznawanie placow zabaw, Maciusiowi sie bardzo podobalo. Biedaczek niby dobrze sie czuje, ale przez katar sie meczy. Ale juz przestalo mu cieknac z noska, wiec juz jest blizej koniec chorobska.

Kiki-to pewnie cala nocke spac nie bedziesz ze stresu...ale sprobuj, bo jak coreczka bedzie juz z tej strony brzusia to malo czasu bedziesz miec na odpoczynek.

reklama
witam ponownie

No to super KIKI trzymaj się cieplutka na pewno wszystko bedzie ok i postaraj się wyspać żeby mieć siły na jutro!!!!!!!!!!!
Trzymam Kciukasy Mocno:-):-):-)

Do góry